Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljátok fürdetésnél?

Hogy csináljátok fürdetésnél?

Figyelt kérdés
Alapvetően a fürdőszobában fürdetünk, ez zömében apás program. Én be sem férek melléjük. Ha készen vannak, akkor törölközővel a kezemben bemegyek és átveszem a babánkat a férjemtől. Bebugyolálom és beviszem a szobájába a pelenkázóra, minden más már ott történik. Ez így oké is, de ezáltal a fürdetés két emberes. Nincs hova letenni a fürdőben a babát, így ötletem sincs egyedül hogyan lehetne ezt kivitelezni. Ti hogyan csináljátok? Minden taktika érdekelne.
2022. máj. 9. 09:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Pelenkazo mellett kadallvany es kad.
2022. máj. 9. 09:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mosógép tetejére vehetsz pl egy másik pelenkázó lapot, és akkor ott is intézhetitek az öltöztetést.
2022. máj. 9. 09:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mosógép tetején “fejezzük be”, arra van terítve pluszban vastag törölköző az övè alá, hogy puhább legyen neki. És igen, ez tipikusan kétemberes program még egy ideig.

Imádjuk!

2022. máj. 9. 09:34
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Az én férjem kiveszi a babát a kádból bebugyolálja és viszi a szobájába pelenkázni és öltöztetni. Nem rakétatudomány, milliók megoldják egyedül. Persze egyszerűbb ketten de hagyni kell az apukákat is hogy megoldják egyedül. Megtudják, ha akarják :)
2022. máj. 9. 09:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül vagyok, a padlón bugyolálom be és rögtön viszem a hálóba.
2022. máj. 9. 09:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor pici volt, a konyhaasztalra tettük a kádat. Mióta nagyobb és rájött, hogy a popója emelgetésével mennyi vizet bír kilocsolni, a fürdőben fürdetem, és a padlóra teszem le a gyereket egy vastag takaróra. Onnan tuti nem esik le :-) Egyszerűen nincs ott hely semminek.
2022. máj. 9. 09:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mosógépre tettük átlósan. Panel, extra pici fürdőszoba.
2022. máj. 9. 09:55
 8/18 A kérdező kommentje:

A mosógép felett közvetlenül szekrény van, így ott nem fér el. Egyedül a wc lenne sík felület, de oda meg ugye nem szívesen teszi le az ember (legalábbis én nem, pedig én takarítom, tudom, hogy tiszta).

A férjem egyébként még lehet, hogy megoldaná, de a kérdés pont azért merült fel, mert pár napra egyedül maradok a babával és valahogy nekem is meg kell oldanom egyedül. Neki jó nagy lapát kezei vannak, én félek még csak egy kézzel fogni, másikkal bugyolálni. Majd idővel én is biztos vigyorgok a kérdésemen, mert nem rakétatudomány... de első baba. Ez van. Még próbáljuk kialakítani a szokásainkat.

Köszönöm a normális válaszokat, végülis ha nincs más, marad a föld tényleg. :D

2022. máj. 9. 10:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
8. Pont azért írtam, hogy nem rakétatudomány mert tényleg nem az, nem bunkózásból, vagy rosszból írtam. Én az állam alá szorítom a törcsi sarkát kiemelem a babát és egyből bugyolálom be. Erre a legjobb a négyzet alakú törölköző. Mióta elkezdett enni a fiam és reggel is le kell veretni róla a kaját elég profi lettem. Persze könnyebb ketten, ha lehet mi is úgy csináljuk, de szerintem nem olyan vészes egyedül. Remélem tudtam segíteni.
2022. máj. 9. 10:33
 10/18 A kérdező kommentje:
Így már érthető, átlátom a technikát, köszi! :)
2022. máj. 9. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!