A nem alvást hogy lehet kibìrni? Anyukák ti hogy csináljátok?
Ha külön szobában alszik, vidd be az ágyát hozzátok.
Mit jelent, hogy nem lehet lerakni? Mármint külön szobában? Ti mikor fekszetek?
A szexen most ne görcsölj, majd jön az is.
Próbáld meg a pólyat, ahogy előttem írják a reflex miatt van.
Még csak 8 hetes, az eleje a legnehezebb.
A sex téma sem egyszerű, tudom sokan írjak h nem számít, de van, akinek igen és zavarja a hiánya, de nyilván a férfiak maszturbalnak, nem bírják hetekig.
Nem írod h reggel vissza alszik-e 7 után. Ha igen, akkor probalnék szexelni, amikor a ferj is otthon van.
Én mindig este voltam rottyon. De reggel éber voltam, hajnalban, így akkor oldottuk meg.
Vagy esetleg ha este szopizik, utána a tápszer pótlás adja apa, te addig lezuhanyzol vagy amikor elaludt a baba, abban a 30 percben együtt zuhanyoztok, az is intim és lehet belőle szex, vagy egy kis petting kezdésnek
És ne hibaztasd magad, nem egyszerű egy babával, bele kell rázódni
Nálunk kB 3 hónapos volt, mikor elkezdunk járni ide-oda és jött egy kis felüdülés
Vannak akiknek jól alszik a babájuk és vannak akiknek nem.
Én az utóbbi vok!
5 éves a lányom és most is felébred éjjel.
Elhiheted hogy mindent elkövettem h aludjon.
De nem.
Így elfogadtam h Ő ilyen.
Ne görcsöl. Ez nem téged minősít.
Nagyon pici még, sokat változhat 😊
A férjed miatt ne aggódj. Hisz ügyesen megoldotta egyedül 😉
Ez egy átmeneti állapot. És ezt úgy látszik ó is így gondolja.
Foglalkozz azokban a fél órákban magaddal. Kis smink, haj belövés. Nekem mindig jótt tett ha vonzónak éreztem magam. Kicsit jobb kedvem lett tőle.
Próbáld ki h téged mi vidít fel. Ha olvasni akarsz, v netezni tedd azt!
De soha ne foglalkozz azzal h ki mit gondol rólad, vagy h más gyereke milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!