Hosszú ujjú bodyra adtok e rugdalózót? Vagy csak rövid ujjúra?
Sziasztok! 😊
Nemrég kezdtem el vásárolgatni a babáknak, már vettem is ezt azt az interneten, de tulajdonképpen a hosszú ujjú bodyval mi a helyzet? Adjátok rugdalózó alá? Vagy úgy van, hogy hosszú ujjú body+ nadrág+ zokni? És ha hidegebb van, akkor erre még egy melegebb felső öltözet? Leírná légyszi valaki, hogyan működik? Nem akarok feleslegesen minden összevásárolni, hisz mint hallottam, kevés ideig jók a babára az 56 méretek. Használtat nem kaptam senkitől, turi meg jó nincsen itt, csak nagyon lepukkantak vannak. 🙁 Köszönöm szépen előre is a segítséget. 🤗
Ha nadrágot veszel, akkor olyat aminek nem nyitott a szára, hanem olyan mint a rugdalózó lába, mert a zokni nem fog megmaradni a pici lábán :)
Én csak rövidujjú budyt adok a rugi alá, mert nem egyszerű rápaszírozni szegényre a két hosszúujjút.
Én rövid ujjúra adok hosszú ujjú rugdalózót.
Hosszú bodyra ujjatlan rugdalózót vagy ujjatlan hálózsákot vagy (talpas/zoknival) nadrágot
Köszönöm szépen a válaszokat, segítséget mindenkinek. 🤗😊
#1 Mind a kettő egy méretű? Úgy értem, hogy a hosszú ujjú body és a rugdalózó is 56-os méret?
52 centivel született a babám, úgyhogy most 6 hetesen jók az 56-os ruhák.
Ha tapasztaltabb lettem volna akkor úgy veszek ruhákat, hogy "new born" feliratúakat elsőre, aztán "up to 1 month" és utána az 56-ok.
De van baba aki 56 centivel születik úgyhogy tök lutri 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!