Hosszú ujjú bodyra adtok e rugdalózót? Vagy csak rövid
ujjúra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 😊
Nemrég kezdtem el vásárolgatni a babáknak, már vettem is ezt azt az interneten, de tulajdonképpen a hosszú ujjú bodyval mi a helyzet? Adjátok rugdalózó alá? Vagy úgy van, hogy hosszú ujjú body+ nadrág+ zokni? És ha hidegebb van, akkor erre még egy melegebb felső öltözet? Leírná légyszi valaki, hogyan működik? Nem akarok feleslegesen minden összevásárolni, hisz mint hallottam, kevés ideig jók a babára az 56 méretek. Használtat nem kaptam senkitől, turi meg jó nincsen itt, csak nagyon lepukkantak vannak. 🙁 Köszönöm szépen előre is a segítséget. 🤗
Utolso,en mindkettonel a bodyra adtam a rugit ,telen a hosszu ujjura. Mikor meg picik,kellett. Amugy hideg volt a keze.
2022. márc. 23. 19:25
12/23 anonim válasza:
Az az új álláspont, hogy a babáknak akkor is hidegek a végtagjaik, ha nem fáznak és csak ezért nem szabad jobban felöltöztetni őket.
2022. márc. 23. 19:30
13/23 anonim válasza:
Hat bem tudom,az en gyerekeimnek csak akkor hideg a kezuk,azota is,ha faznak. 8 es 2 evesek,eleg a kezuket megfogni es tudom. Pesig egyik fiu ,masik lany. Telen se turkaltam a kabat ala,a kezukon erezni akkor is.
2022. márc. 23. 19:59
14/23 anonim válasza:
10 sőt van az 50cm 4 kilós és arra is az 56 megy rá 🤣
2022. márc. 23. 20:07
15/23 A kérdező kommentje:
#9 Hány fok van akkor a házatokban? Nálunk télen 20. Nyáron sincs sokszor melegebb (sőt), nem M.országon élünk. Én is két rétegesen öltözöm, az újszülött babára pedig csak egy rövid ujjú avagy hosszú ujjú bodyt adsz és kész? Nem rosszból kérdezem, légyszíves ne értsd félre, csak nem értettem, hogy pontosan hogyan csinálod. Nadrág+felső öltözet nem praktikus én úgy hallottam sokaktól, magában pedig egy kis body nem hiszem, hogy elegendő.
2022. márc. 23. 20:10
16/23 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm szépen újfent! 😊👍 Igen, gondolom az elején eleve minden nehéz. Most, hogy megjött pár darab, csak ámulok, hogy milyen picikék. ☺️ Emiatt is kérdeztem a dolgot, mert akkor ami felesleges, azt vissza is küldöm. Rendeltem több mindent, első baba és béna is vagyok ebben, így gondoltam lerendelem aztán megnézegetem, majd végül döntök.😅
2022. márc. 23. 20:15
17/23 anonim válasza:
15 én fazos vagyok és általában 24 fok van. De egyébként ha hidegebb helyre mentünk pluss rugit adtam rá. Az meleg.
Itthon simán rugiban volt. Vagy body+nadrág. Egyébként kicsit se fazos. Olyan mint az apja. Szoval máshol sem fazott
2022. márc. 23. 20:18
18/23 A kérdező kommentje:
#10 Ne is említsd. 🤣 Engem az őrületbe kerget, hogy akkor most melyikből mennyi, egyforma e minden márka méretezése stb. Nekem 56-ba is van írva, hogy up to 1 month. És igen, ki tudja hány cm-vel születik majd a baba. 😀
2022. márc. 23. 20:19
19/23 A kérdező kommentje:
#17 Oh, az nagyon meleg, én már elszoktam attól. 😀 Ha kint hideg van, akkor van bent nálunk max. 21. Éjszaka 15-16. Igen, ez genetika is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!