Vennétek még átmeneti cipőt alsós gyereknek, vagy már nem annyira gáz a téli bakancs/csizma?
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Vennék
Már nem vennék
30 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem vennék.
Az enyém már 1 hete bakancsban jár. Reggelente hideg van, és tegnap reggel olyan vízvolt az ut ákon járdákon a hirtelen sok esőtől h az edzőcipője tuti beázott volna. Így nem kellett gumicsizma rá (ő nem igazán találja kényelmesnek egész nap)
2/10 anonim válasza:
Mindkét gyerekem bakancsban jár. Hideg van.
3/10 anonim válasza:
Átmeneti cipőben jár. 10-13 fok van, hol van még a hideg...
4/10 anonim válasza:
Még sportcipőben jár a fiam. Reggel ugyan hideg van, de kocsival viszem, mire kimennek az udvarra, már besülne a lába téli cipőben. 10 fok körül van, az még nem téli idő.
5/10 anonim válasza:
Nálunk reggel 2-3 fok van..
Amúgy vennèk egy nem túl vastag télit
És egy meleget
Vagyis én így teszek
Nálunk is mindent kinőtt épp
6/10 anonim válasza:
Vennék. Meg is őrülnék, ha már téli csizmában kellene járnom, a gyerekemtől pláne nem sajnálom.
7/10 anonim válasza:
Lányom egy vízhatlan magas szárú cipőben jár nem gumicsizma .
8/10 anonim válasza:
vennék, ha mérethatáron van, akkor a nagyobbat, és jó lesz tavaszra is
9/10 anonim válasza:
6
Èn tèliben jàtok
De szerintem lesznek mèg melegebb napok akàr tèlen is, amikor nem kell a klasszik tèli a gyerekeknek sem.
( 2019-ben dec elején 15 fok volt, pont a napokban néztem a képeket)
10/10 Csakegysajt95 válasza:
Ha már most téli cipőt húznak, mi lesz később? Reggel hideg van ugyan, de még mindig jobb szerintem elviselni mint utána egész nap belesülni a téli bakancsba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!