Megéri újonnan venni a babatuhákat?
Milyen szempontból?
Anyagilag?
Nem.
Környezetvédelmileg?
Nem.
Egészségügyileg?
Nem.
A baba szempontjából?
Nem.
A te szempontodból, ha ódzkodsz a használt dolgoktól?
Akkor nyilván igen.
De mi a konkrét kérdés?
1 db ruhát nem vettem eddig a fiamnak.
2éves lesz jövőhónapban.
Annyi helyről, és olyan jó minőségűeket kaptunk, nem volt szükség venni. Rengeteget, kb a 3/4ét tovább is adtam, a maradék is bőven sok a pocakban lévő tesónak.
Mi csomó ruhát kaptunk az elején,de még most is kapunk.
Vásárolni legelőször a turiba mentünk, márkás babaruhákat találtunk ott és mivel nagynak mondta a doki, 56os ruhákat vettünk, de 50-el született, így sokáig jók voltak. Nekünk jól jött, hogy sok bodyja, nadrágja volt, mert sokat bukott.
Persze elcsábultam és vettem újonnan is ruhákat, volt, hogy leárazva. A Lidlis ruhák méretei nagyobbak, így voltak olyan bodyk és nacik, amiket egy éven át viselt.
Amikor kúsznak, másznak akkor a nadrágok van, hogy megsínylik, így ha használtan veszel, érdemes megnézni őket.
Te tudhatod, hogy neked megéri-e használtan is venni vagy sem, ki lehet nagyon jókat is fogni (alig használt, ünneplős,átnőtt stb.)
Mindet a rokonoktól kapjuk, százezreket spóroltunk már eddig is ezen.
Cipőt végképp nem vennék újat, amikor a normális minőség hétezertől van és pár hónap alatt kinövik.
A használt ruha fillérekért megy el, hiába költött az ember rá vagyonokat.
Szerintem nem.
Én elkovettem azt a hibát, hogy sok újat vettem szülés előtt.
Nagyon jól kerestem, képes voltam 30 ezerért venni h&m-Ben ruhákat. Utána 200 Ft-ért alig tudtam eladni a kitűnő állapotú 1200 ftos bodykat.
Amikor ezeket kinőtte, onnantól használtan vettem vagy néha leértékelve F&f, pepco.
Cipőt újat vettem, amikor már járt. Előtte viszont használtan a kis kocsicipőket.
Játékokat is veszek használtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!