Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Megéri újonnan venni a babatuh...

Megéri újonnan venni a babatuhákat?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 09:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
Cipőnél én is ragaszkodom az újhoz, eddig csak a gumicsizma volt, amit használtan viselt.
2021. márc. 11. 10:43
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Hálistennek megveszi a sok madár drágán a cuccokat, én meg megveszem az ár tizedéért pár héttel később patika állapotban. Élni tudni kell.
2021. márc. 11. 10:45
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Én csak 1-2 ruhát vettem, azt is azért, mert szimpi volt, minden mást kaptunk/örököltünk. Jó volt ez így, ha bevásárlok 50-es cuccokból, akkor feleslegesen elvertem volna egy csomó pénzt, egyből az 56-os volt jó rá (lassan az sem, pedig holnapután lesz 2 hetes). És most is egyébként látszik, hogy nem fogyasztunk túl sok ruhát, néhány elég mindenből, úgyis kimosom, nem szeretem halmozni a szennyest, habár a környezetemben sokkal több ruhát ajánlottak minden méretből, mert “mi van, ha naponta 5x nyakon fossa magát”.
2021. márc. 11. 11:57
 14/22 anonim ***** válasza:
59%

#12 jajj de nagyra vagy magaddal. Majd gyere vissza kúszó mászó gyerek mellől, akkor milyen állapotú cuccokat tudsz megvenni hasznàltan, mert te "tudsz élni".

Ez a minden csillivilli 500 ft-ért működik egy ideig aztán jön a kopp, ha azt akarod a gyerek ne madárijesztő legyen, pènzt kell rá költeni.

Aztán nem is tudom ki a nagyobb madár, aki megveszi újonnan mert nem okoz neki gondot, vagy aki más patika állapotú cuccaira van utalva, de még neki nagy az arca.

2021. márc. 11. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

14-es, hülyeségeket írsz.

Az emberek nem csak azért szoktak használt ruhát venni, mert rá vannak szorulva, hanem szimplán mert feleslegesnek látják háromszor annyiért az újat, pláne kisbabára. Nem tudom, honnan jön ez a mánia, hogy csak a szegények vesznek használtan babaruhát.

A másik, hogy nagyvárosokban rengeteg jó állapotú ruhát lehet kifogni nagyobb méretben is, hiszen ott egyszerre sok cucc van sok helyről begyűjtve. Lehet, hogy Marketplace-ről már nem veszel egyszerre 8-10 hibátlan ruhát 4-5 évesnek, de turikban simán.

2021. márc. 11. 12:53
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki használtan vesz bármit, nekem is van pár dolog amit így szereztem be. Csak én nem "menőzök" vele, és hülyézem le akitől megvettem. Nem gyártok rá semmilyen ideológiát. Megtetszett, jó vételnek tűnt ennyi.

És de az ilyen vàlaszolók pont az anyagi helyzetük miatt veszik a használtat, és fújnak arra akinek tekik újra. De mint írtam előbb utóbb úgyis jön a kopp, az egész gyereknevelést nem lehet kihozni "okosból".

2021. márc. 11. 13:04
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

Hogy honnan jön az, hogy csak a csórók vesznek használt dolgokat? Nem tudom. Lehet aki újonnan veszi ezzel menőzik h mert bezzeg neki van pénze és megengedheti. A másik meg olyan csóró, hogy használtat vesz. 🤷

Van olyan ismerősöm aki a hitelét is hitelből fizeti, de mindenből a legújabb, a legmencibb kell. Mert őt biztos nem fogják megszólni h használtat vesz

2021. márc. 11. 13:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
12-es! Még szerencse, hogy ennyi madár van, nélkülük te sem tudnál használtan venni, úgyhogy inkább hálás legyél, és ne ilyen lekezelő. Ha valaki élvezi, hogy megveheti, akkor miért ne? Biztos te is szoktál olyan dolgokat vásárolni, amelyeket meg más tart ostobaságnak. 13-mas voltam.
2021. márc. 11. 13:09
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
ėn vetem újonan ės hasznåltan is mig pici volt lånyom,baba korban ,kėsöbb mår csak újatt vetem nem fogok megküzdeni kereskedőkel mås anyukåkal,egy darabb jó állapotban lėvö használt ruhåért mikor ugyan anyiėrt kaptam újatt is .
2021. márc. 11. 17:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg újonnan venni mert nagyon sok jó minőségű ruhát lehet kapni/venni használtan. Ezek a ruhák még nincsenek kikopva, nem játszós ruhák, rövid ideig vannak használatban. Illetve kimondottan környezettudatos dolog bármit használtan venni anyagi helyzettől függetlenül.
2021. márc. 15. 22:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!