Melyik babakocsit válasszuk?
első baba, nincs tapasztalat.
október végén fog születni, szóval téli baba lesz.
az alábbi 3 link közül leginkább az első tetszik, aztán a második, és legvégén a harmadik.
(személyesen megnéztük, a harmadik-zöld- nekem kicsit nyeklősnek-gagyinak tűnt ránézésre)
az árához ne nagyon viszonyítsatok, ajándékba kapjuk, csak ki kell választanunk,melyiket kérjük ebbe az ár kategóriába.
Ami érdekelne, hogy téli babánál a 3 vagy a 4 kerekű kocsi a praktikusabb, illetve nagy, vagy kicsi kerékkel lehet jobban közlekedni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Én 3 kerekűt nem választanék.Nekünk is téli volt a lányunk.A mi babakocsink ilyen.Télen is jól birta.
Attól is függ, hogy milyen terepviszonyokon fogjátok használni. Nekünk nagy kerekű van, mert használjuk murván, falusi járdán, tóparton, fűben, homokban stb. Erről jut eszembe, múltkor egy anyuka alig bírta eltolni a trendi márkájú, ámde kicsi kerekű babakocsiját a strandon. :)
Emellett fontos, hogy fogsz-e tömegközlekedni vele, kell-e emeletre cipelni, mert akkor fontos, hogy minél könnyebb legyen. Ha kicsi az autótok csomagtartója vagy a hely, ahol tároljátok, akkor az is szempont, hogy mekkorára csukható össze.
Személy szerint nekem a 4 kerekű jobban tetszik, könnyen irányítható a miénk is.
Én ezek közül egyiket sem venném.
A Hauckokról nem hallottam jót,a Touragoról személyes tapasztalataim vannak,szarok.Ebben az árban sokkal normálisabbakat is lehet kapni.
Pl.a Bebetto vagy a Mamakiddies babakocsik.
Dupla kerekűt sose vennék,azzal padkán,nehezebb utakon gyötrelem lesz közlekedni.
Ha első baba, akkor saját tapasztalatom szerint a babakocsi az, amin nem szabad spórolni.Én a Dada Paradiso márkacsoport Carino típusát választottam, amit egyáltalán nem bántam meg, sőt, ha újra vásárlásra kerülne a sor, ezt választanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!