Melyik babakocsit válasszuk ezek közül? Miért?
Baby design minőségét ne ismerem, de nekem ehhez megszólalásig hasonló (talán az eredeti típus) van. Szuperjó használni. ( [link] + kupola)
Bármelyiket választod, nézdd meg élőben is, tologasd egy kicsit.
Szia,
Nekünk Baby design sprint van, csak a sportrészét vettük meg. Imádtam, nagy kerekek, stabil, kényelmes volt a gyerkőcnek. A belső részét egy mozdulattal leveheted és kimoshatod, most fog születni a tesó nálunk ő örökli meg a kocsit, mert teljesen jó állapotban van. Most minden textil részét leszedtem (csavarozós) és kimostam. Kb mintha új lenne :)
Szia!
Nekünk Bebetto Solaris B (3:1) van. Imádom!! :)
Nagyon jó, hogy a mózeskosara 3 fokozatban állítható. Így a 4 hónapos kisbabám is tud benne nézelődni. A mózest, csak 1 irányból lehet a vázra tenni, a sport részt, és a hordozót mind 2 irányból. Nagyon stabil babakocsi. Nagyon sokszor használjuk földúton. A rugózása nagyon jó. A sport részt még nem próbáltuk. Én csak ajánlani tudom neked. :)
4 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!