Mennyiért vetetek babakocsit?
Használtan vettük, nagyon jó minőségű sport babakocsinkat, ez 70.000 Ft volt, hozzá a bébiülést 35.000-ért, mózest 50.000-ért. Így spóroltunk vele 100.000 Ft-ot.
Imádom!
22 ezer volt használtan.Baba Merc Agat lux.
Nagyon szeretjük,van hozzá autós hordozó,mózes,táska stb.
Sokat buszozunk helyközin,így elég praktikus,hogy külön ki tudom venni a babát a hordozóval és össze tudom csukni a kocsit(másképp nem lehet felvinni babakocsit felénk) aztán külön-külön felviszem.
Viszont az autó csomagtartójába nehezen fér be;bár autózni nem szoktunk sűrűn,így ez nem volt szempont.
Mar nem tudom pontosan,60-70 ezer korul volt,ujat vettem.Egyaltalan nem szerettem,utana vettunk meg 2 esernyo babakocsit.Az egyiket 30 ezerert,a masikat 18-ert,szinten ujakat.
Kozeljovoben tervezunk masodik babat,nezegettem mar babakocsikat,350€-550€ kozott vannak olyanok amik tetszenek,ennel tobbet nem szivesen adnek erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!