Ti odaadnátok a 100 ezer forintos babakocsitokat ingyen?
Espiro vector babakocsink van 5 éve vettük 100 ezer forintért.Anyósom adott 50 ezret keresztelőreés és mivel mondtuk,h babakocsit szeretnénk,mondta,h akkor ebből vegyünk.De mivel nagy a család és sok pénzt kapott kislányunk mi a többi rokontól kapott pénzzel kitoldottuk.
Na és itt a lényeg.Sógornőm terhes,még csak 6 hetes,de anyós tnap elő állt h akkor a babakocsit adjuk oda.Még mi is használjuk,mert a 3. gyerkőcünk még csak 15 hónapos.
Ti mit tennétek ilyen esetben?Én nem szeretném oda adni ingyen,mivel ezek a kocsik még így használtan is 40-50 ezer forintot érnek.De ha nem adom akkor meg én leszek a szar.Meg szerintem ez nagyon csúnya dolog,h ajándékot vissza kérünk.Most akkor vagy kaptunk ajándékot vagy nem?
Mit csinálnátok ilyen helyzetben?
ha már nem használnánk, gondolkodás nélkul odaadnám annak, aki rászorul.
(én odaadtam a 270 ezres babkocsi szettet is, és a baby gap, timberland, monnalisa ruhákat is..)
viszont igy.. nem, nem adnám oda nekik!
mindenki maga donti el, hogy kinek és mit ad! nem az anyos, még akkor sem, ha annak idején adott bele pénzt..(jobban mondva nem is arra adott, hanem a keresztelore)
Miért kell ezen problémázni? Használjátok, így nem kell senkinek odaadni még pénzért sem. Ha ezt nem érti meg az anyósod, akkor kár neki tovább magyarázkodni.
Egyébként én is drága babakocsit vettem (ami pénzkidobás, mert egy olcsó ugyanúgy megfelelt volna), én már rég nem használtam, csak állt a szekrényben becsomagolva, így amikor a sógornőm elkérte, ingyen odaadtam neki. Ha használtam volna, nem adtam volna oda. ennyi.
Nem adnám csak úgy oda. Ennyi erővel abból az 50ből 6 havi pelenkát is vehettél, vagy bármi mást...
Amúgy meg ne anyós döntsön már... Ha kell a sógornődnek úgyis szól, kicsit korai anyós rendeszkedése....
Kiságyat, játékokat is odaadatja neki???!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!