Miért istenítik olyan sokan a quinny buzzt?
19-es
Süt rólad az irigység! Én elégedett vagyok Lexus nélkül is egy kis Suzukival, és hogy enyhüljön a sárgaságod használtan vettük A Quinny-t. Olyan ismerőstől akiknek volt 3 máásik kocsikuk, talán 2x használák. 80000 ft-volt. Ennyibe majdnem belekerül a legtöbb kocsi, főleg ha nem használtan veszed.
Nem a pénz a lényeg hanem hogy mit hozol ki belőle bármennyi is van, szerintem a nem túl pénzes lehetőségeinkből kihoztam a legjobbat, ezerszer jobban jártam mintha 60 ezerért rendelek egy lengyel kocsit a Vaterán, mondom úgy hogy a Roan lengyel volt és imádtam!
Kinek mi az igényes ugyebár. Nem baj hogy mások az igényeink, nekem inkább egy használt márkás mint egy új szerényebb képességekkel.
Az első vagyok akinek a quinny a lexus.
22-es és 23-as
Akkor úgy látszik egyetértünk, illetve ha mégsem akkor felesleges bármit is magyarázni, mert pont azt írtam hogy kinek mi az igényesség, nekem a Quinny és az hogy a pénzemből kihozom azt amit én a legjobbnak gondolom ár-érték arányban, és nem veszem meg csak az ért az olcsóbbat mert új. Mint ahogy a turis témákban is magyarázni szokták, inkább a használt márkásabb mint az új kínai.
Egyébként elárulom neked én is most a két hós harmadikomnál használom a Quinny-t, és pont azért használtan amit írtál, mert több babát nem szeretnénk, és nem is engedhetnénk meg magunknak az újat, mondjuk ha lenne rá keret akkor is csak az elsőnél vettünk volna újat.
Kérdeztek, válaszoltam, és én nem értem miért baj ha NEKEM igényes a Quinny és nekem bevállt, nem azt mondtam hogy vegyél Quinny-t mert akkor leszel menő! Szóval nem tudom kit zavarnak itt a vélemények.
Végképp nem értem akkor, miért kellett írni hogy bibí nekünk van Lexusunk? Felvágásból? Ha igen ajánlom a Stokkét! Fél milla, és viszonylag jól néz ki, bár nekem olyan mint a platform cipő, a divatért mindent!
Ha nem felvágásból, akkor miért? Ovis kicsit nem?
Miért is lennél irigy ha bármelyik nap tudnál egyet venni!
66%-os te kb egy érettségi előtt álló unatkozó kisebbségi hül-e vagy.
Sem Lexus-od, sem Quinny babakocsid nincs.
A Quinny nem lötyög az ég adta világon sehol. Egy masszív tank szerű, nagyon kényelmes egy mozdulattal összecsukható és kinyitható babakocsi és még csak drágának sem mondanám...
Állandóan le van árazva...
Azt írod, hogy a márkától nem lesz jobb valami, de beírod hogy Lexus-d van.
A Lexus egy olyan márka, ami már benzin nélküli autókat dob piacra, kb 50 millióért...
Neked az eégszről nincs gőzöd, akinek van pénze annak van, megveszik mindenféle színben a babakocsit és nem tesz fel ilyen idi-óta kérdéseket és nem felesleget vadidegen emberekkel a gyk-n...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!