Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért istenítik olyan sokan a...

Miért istenítik olyan sokan a quinny buzzt?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire hiper-szuper,vagy csak a név miatt?
2013. aug. 7. 21:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
27%
Nekem is ugyanez járt a fejemben, úgy egyáltalán az egész quinny márkára vonatkozólag. Elég sokat láttam belőle mostanság, olyat is, hogy a strandon a füvön alig tudták eltolni. Nem az irigység beszél belőlem, mert bármikor vehetnék ilyet, van rá keret, mégsem teszem, mert nem tűnik számomra olyan hű de szuper babakocsinak. Szerintem, hogy válaszoljak is, a neve miatt talán, hogy mások előtt felvághassanak vele, ezt én igenis meg tudom venni. Lehet lepontozni!
2013. aug. 7. 21:44
 2/25 A kérdező kommentje:
Ezaz. Én is látok sokat,meg amit te is írtál,hogy ilyen-olyan terepen alig tudják tolni... Hát,nem tudom. Amennyibe kerül,nekem a minimum lenne,hogy minden terepen megállja a helyét. Megtehetnénk mi is,hogy megvegyük,de ennyi pénzt azért,hogy egy parkon ne tudjak keresztül menni...
2013. aug. 7. 22:01
 3/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen lehet tolni, de ránézésre nagyon kenyelmesnek tűnik pl.a quinny mood.
2013. aug. 8. 08:11
 4/25 anonim ***** válasza:

Nekünk volt/van Buzzunk !

Nagyon nagyon jó babakocsi ,és nincs még egy ilyen kényelmes babakocsi , főleg mivel memória habos ülése van. Tolni könnyű szerintem ti a Zappot láttátok amit tényleg nehezebb tolni !

2013. aug. 8. 10:29
 5/25 A kérdező kommentje:
Nekünk britax b-smart van,teljesen jó. Barátnőmnek buzz van,egyszer "leteszteltem". Lötyög az egész ülés,szóval nem stabilan van. A tolókarja szintén lötyög,emellett egy padkán feltolás is majdnem borulással végződött. Nem valami masszív. Nem akarom fikázni,mert amúgy tényleg jól néz ki,meg a szivacsos ülés is pozitívum (nyáron nem izzad bele a gyerek?),de megéri az árát?
2013. aug. 8. 10:36
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Az én baràtnőmnek meg britax smartja van kalap kakàt nem ér az egész! Màr kétszer volt szervízben is. Silàny konstrukció! Nem akarom fikàzni én sem de az egész ahogy van egy instabil lötyögő sz...r. Szerintem össze se lehet hasonlìtani egy Quinnyvel! Vagy talàn mégis irigy vagy a Quinnysekre? A buzz és a zapp is egy minöségi babakocsi! Nem hiszem, hogy toltàl quinnyt!
2013. aug. 8. 12:19
 7/25 anonim ***** válasza:
49%
Bírom mikor írjátok, hogy nem az irigység beszél belőlem, mert bàrmikor vehetnék! :-D Akkor minek egyàltalán idejönni és ilyen kérdést feltenni??? Amúgy nem mindegy ki milyen babakocsit tol? Örülj neki, hogy nekes "szuper" van aztàn kész! Még ha jönnél a Hauckot meg a Touragoot leszólni megérteném, de Quinnyt!????
2013. aug. 8. 12:27
 8/25 A kérdező kommentje:
:) igaz,én csak hazudni és irigykedni járok ide :) toltam quinnyt,gyerekkel együtt. Nem vagyok rá irigy,mert ha akarom,akkor veszek egyet,hogy én is "menő" legyek. Csupán nem szánok százezreket egy olyan kocsira,aminek mindene lötyög. Én teljesen meg vagyok elégedve a britax kocsinkkal,másfél év alatt egy deka problémám nem volt vele. Persze biztos van olyan,akinek meg igen,de én ettől még nem vonom kétségbe a szavad.
2013. aug. 8. 12:31
 9/25 A kérdező kommentje:
Jajj,Istenem,hogy egyesek mennyire be tudnak pöccenni egy szimpla kérdésen!! Igazán viccesek vagytok. Azért írtam ki a kérdést,mert érdekelt más véleménye,tapasztalata. Nekem is tetszik a quinny,de ahogy tapasztaltam,vannak hibái. Nekem ne lötyögjön az ülés,ez azért szerintem elvárható egy százezren felüli babakocsitól,minimum.
2013. aug. 8. 12:36
 10/25 anonim ***** válasza:

Nekünk Buzz 3 van és baromira jó kocsinak tartom!

Nem tudom hol lötyög és mi azon a kocsin amit láttál, nekem semmi nem lötyög rajta, de ha lötyög is még mindig jobb mint egy merev valami ami ha a gyerek hátravágja a fejét akkor jobban megüti mintha rugalmas háttámlára érkezik..ja, igen eszembe jut a sportrész tényleg előre-hátra mozog pár centit, de nyilván azért hogy kényelmesebben alkalmazkodjon a baba helyzetéhez.

Van specko terepre rakható kocsi, aki hegyet akar mászni és pusztában tolni agyereket vegyen olyat, baromi sokan járnak mezőket a kismamák egyébként..én járok vele normál járdán, játszóra, göröngyökön toltam át és soha semmi bajom nem volt vele! Könnyedén átmegy kisebb köveken, nem gond a játszón tolás testvérfellépővel súlyosbítva sem, és két gyerek súlyával is simán tolom fel a padkára.

Életem legjobb kocsija, szép, kis helyet foglal kocsiban, könnyű buszra fel-letenni, kényelmes babának, simán lehet egy kézzel is tolni, egyszóval profi, stabil kocsi.

Anno nagylányomnak Roan kocsija volt, hasonló kerekei voltak mint a Quinny-nek, az volt a csúcs eddig, mint egy tank olyan erős volt, hosszú babák is elfértek benne, kényelmes, sok csomagot lehetett rátenni , nagyon sajnáltam hogy el kellett adni, de kocsiba nagyon sok helyet elfoglalt, boltban nem fértem vele, és nehéz volt irányítani..szóval a Quinny egy ilyen batár kocsi és egy áramvonalas kis tollpihe ötvözete :-)

Aki megteheti költsön rá szerintem, arról nem is beszélve hogy tartják az értéküket, simán eladhatod utána, főleg ha jó állapotban vannak..Maxi-cosi hordozó meg iszonyat könnyű, nem szakad le a karom ha benne viszem a gyereket.

Használtan van Quinny 50 ezer körül is, és nem agyonhasználtak. Vaterán nézz szét például.

2013. aug. 8. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!