Miért istenítik olyan sokan a quinny buzzt?
Nekünk volt/van Buzzunk !
Nagyon nagyon jó babakocsi ,és nincs még egy ilyen kényelmes babakocsi , főleg mivel memória habos ülése van. Tolni könnyű szerintem ti a Zappot láttátok amit tényleg nehezebb tolni !
Nekünk Buzz 3 van és baromira jó kocsinak tartom!
Nem tudom hol lötyög és mi azon a kocsin amit láttál, nekem semmi nem lötyög rajta, de ha lötyög is még mindig jobb mint egy merev valami ami ha a gyerek hátravágja a fejét akkor jobban megüti mintha rugalmas háttámlára érkezik..ja, igen eszembe jut a sportrész tényleg előre-hátra mozog pár centit, de nyilván azért hogy kényelmesebben alkalmazkodjon a baba helyzetéhez.
Van specko terepre rakható kocsi, aki hegyet akar mászni és pusztában tolni agyereket vegyen olyat, baromi sokan járnak mezőket a kismamák egyébként..én járok vele normál járdán, játszóra, göröngyökön toltam át és soha semmi bajom nem volt vele! Könnyedén átmegy kisebb köveken, nem gond a játszón tolás testvérfellépővel súlyosbítva sem, és két gyerek súlyával is simán tolom fel a padkára.
Életem legjobb kocsija, szép, kis helyet foglal kocsiban, könnyű buszra fel-letenni, kényelmes babának, simán lehet egy kézzel is tolni, egyszóval profi, stabil kocsi.
Anno nagylányomnak Roan kocsija volt, hasonló kerekei voltak mint a Quinny-nek, az volt a csúcs eddig, mint egy tank olyan erős volt, hosszú babák is elfértek benne, kényelmes, sok csomagot lehetett rátenni , nagyon sajnáltam hogy el kellett adni, de kocsiba nagyon sok helyet elfoglalt, boltban nem fértem vele, és nehéz volt irányítani..szóval a Quinny egy ilyen batár kocsi és egy áramvonalas kis tollpihe ötvözete :-)
Aki megteheti költsön rá szerintem, arról nem is beszélve hogy tartják az értéküket, simán eladhatod utána, főleg ha jó állapotban vannak..Maxi-cosi hordozó meg iszonyat könnyű, nem szakad le a karom ha benne viszem a gyereket.
Használtan van Quinny 50 ezer körül is, és nem agyonhasználtak. Vaterán nézz szét például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!