Miért istenítik még sokan Orbán Viktort, mikor 2006-ban a tüntetéseken cserben hagyta az embereket?
Figyelt kérdés
Gyáva féreg módon elmenekült, hátrahagyva azokat, akik addig bíztak benne.
Ráadásul abból a Pintér Sándorból csinált belügyminisztert, aki a szemkilövető Gergényi Péter csókos barátja.
2010. máj. 30. 16:48
1/21 anonim válasza:
én akkor tartanám féregnek, ha ott maradt volna és ő is kukákat és más kocsiját gyújtogatta volna.
2/21 anonim válasza:
Én akkor becsültem volna, ha vagy az autójával, vagy pedig egy zászlóval odament volna a rendőri vezetőket megkérdezni, hogy itt mégis mi a lópikula folyik.
3/21 anonim válasza:
1. válaszoló, azért az ne zavarjon, hogy ő szervezte meg a tüntetést, majd amikor kezdett feszülté válni a helyzet és féltette az irháját, lelépett. :))
4/21 anonim válasza:
Nem ez volt a legnagyobb gerinctelenség, amit művelt, hiszen például a 2002-ben összecsődített polgári köreit is magukra hagyta pár hónapon belül. Az elmúlt 8 évben folyamatosan rombolta a közhangulatot azzal, hogy állandó destruktív üzeneteket mantrázott minden lehetséges fórumon a határokon belül és azokon túl. Az, hogy még jól kereső, és valójában egyre jobban élő emberek is bedőltek neki, az már a hiszékenység miatt van.
5/21 anonim válasza:
mert békés demonstrációt szervezett, nem "romboljuk szét részegen pestet!" lázadást.
6/21 anonim válasza:
Nem a tüntetők csinálták a cirkuszt, hanem a provokátorok, azóta már ez is ezerszer el lett mondva. Ha ott maradt volna, akkor nem a tüntetők, hanem a provokátorok élére állt volna, az meg nem hiszem, hogy célja lett volna bárkinek is.
7/21 A kérdező kommentje:
Milyen provokátorról beszélsz?
Volt egy tüntetés amit Orbán szervezett, aztán jöttek a rebiszesek, Ő pedig lelépett. Elhagyta a süllyedő hajót a patkány, hogy éljek a hasonlattal.
2010. máj. 30. 17:02
8/21 anonim válasza:
Milyen provokátorokról? Azokról akik elkezdtek gyújtogatni és egyebek, arra ment ki a játék hogy lejárassák a tüntetőket. Tudod ennek én sem álltam volna az élére.
9/21 anonim válasza:
Óvónéni!És még csúfolt is!Meg a nyelvét is kinyújtotta rám!Ez a kérdésed szintje...
10/21 anonim válasza:
Sőt, valószínűleg ezeket a fradi-sálas, karlengető, kődobáló provokátorokat is személyesen Gyurcsány küldte oda :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!