Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért istenítik még sokan...

Miért istenítik még sokan Orbán Viktort, mikor 2006-ban a tüntetéseken cserben hagyta az embereket?

Figyelt kérdés

Gyáva féreg módon elmenekült, hátrahagyva azokat, akik addig bíztak benne.

Ráadásul abból a Pintér Sándorból csinált belügyminisztert, aki a szemkilövető Gergényi Péter csókos barátja.

2010. máj. 30. 16:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%
AZ lenne a kérdésem ki bontotta le a kordont????
2010. máj. 30. 17:18
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó! Mentegetheted az MSZP-det, de megjegyzem nem véletlenül bukta el ilyen csúnyán a választásokat :)
2010. máj. 30. 17:19
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

"Ráadásul abból a Pintér Sándorból csinált belügyminisztert, aki a szemkilövető Gergényi Péter csókos barátja."

Elkerüli a figyelmed, hogy - bár a látszat mást mutat, de - Orbán jóval kisebb kaliber, mint Pintér. Ebbe nincs beleszólása, itt sokkal nagyobb körök mozgatják az embereket.

Sajnos Pintér tekinthető bástányak, ami nem a népet, nem a kormányt, hanem a múltjukat és a jövőküket védi.

2010. máj. 30. 17:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Tehát kijelented, hogy Orbán Viktor egy bábfigura?
2010. máj. 30. 17:32
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Hülye vagy.
2010. máj. 30. 17:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Hé, haver, nem anyád vagyok , hogy lehülyézz.
2010. máj. 30. 18:10
 17/21 A kérdező kommentje:

"Elkerüli a figyelmed, hogy - bár a látszat mást mutat, de - Orbán jóval kisebb kaliber, mint Pintér. Ebbe nincs beleszólása, itt sokkal nagyobb körök mozgatják az embereket.

Sajnos Pintér tekinthető bástányak, ami nem a népet, nem a kormányt, hanem a múltjukat és a jövőküket védi."

Ebből mi jön le neked, hülyéző?

2010. máj. 30. 18:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Érvelj, ne hülyézz.
2010. máj. 30. 18:12
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

"Nem ez volt a legnagyobb gerinctelenség, amit művelt, hiszen például a 2002-ben összecsődített polgári köreit is magukra hagyta pár hónapon belül."

A legtöbb máig működik. A választás estéjén először nekik mondott köszönetet. Lehet, hogy nem szociknak kellene "szakérteniük" a Fidesz belső viszonyaihoz :))))

"Az elmúlt 8 évben folyamatosan rombolta a közhangulatot"

Az elmúlt 8 évben leginkább az elszegényedés, a gazdasági visszaesés és a kormányzati arrogancia rombolta a közhangulatot, a korrupciós botrányokról nem is beszélve.

"azzal, hogy állandó destruktív üzeneteket mantrázott minden lehetséges fórumon a határokon belül és azokon túl."

Az lett volna a helyes, ha Orbán elégedetten végigvigyorogja az elmúlt 8 évet?

2010. máj. 31. 10:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Az emberek többsége a Deák téren a villamosra várakozott.

Én pl.: az ex-barátnőmmel mentem exmszp-s szimpatizánsként az ex-barátnőmhöz igyekeztem a Blaha Lujza -tér melletti Vas utcába. Corvin közből a Deákig Metróval és onnan gyalog akartunk menni, hogy lássuk a Fidesz rendezvényén mekkora a tömeg.

Mire a rendőr sorfal tűzet nyitott ránk a Deák térnél. nem volt akkor még kuka borogatás. Csak menekülési útvonal nélkül menekülni próbáló tömeg. Minden kire lőttek válogatás nélkül. Az emberek meg pánik szerűen próbáltak áttörni a rendőr kordonokon, sorfalakon. Felborítottuk az autókat, nem azért, hogy romboljuk, hanem, hogy a rendőröket lassítsuk. Csak azon autót borítottuk fel amelyet a gumi (nem tudtam gumi vagy normál lövedék, hisz nem vagyok szakértője) repesze már eltaláltak.

Fasiszta csőcselék csak az életünket mentettük. Mi a tank beindulásakor keletkezet rendőrpánik miatt megbomlott rendőr sorfal okán eltudtunk menekülni.

2010. máj. 31. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!