Cséfalvai Zoltán szerint az egykulcsos adó arra ösztönzi az embereket, hogy többet keressenek. A magyarok miért nem akarnak többet keresni?
Mert nem tudnak többet keresni, így is 10-12órákat dolgoznak..(100 körüli nettóért!)!
A keresetük több mint a felét adóba befizetik és még a portékákon is ott az áfa.Rossz az elosztás a beérkező pénzel rosszul gazdálkodnak!
Az egykulcsos adózás megbukott!! Be kell ismernie a fidesznek, ezt is rosszul csinálták!
A csődhelyzetben a gazdagok differenciáltan, többet fizethetnének, erre találták ki a több-kulcsos adózást!
A válasz megírásának időpontja: ma 09:46
Te Magyarországon élsz?
Hiába dolgozik valaki a "multicég" szalagjának egyik oldalán kétszer annyit, mint vele szemben, a szalag túloldalán a másik; a fizetésük akkor is ugyanannyi! Ha meg reklamálni mer, akkor azt mondják: "ha nem tetszik, keress másik munkahelyet".
Itt ez így működik! Ennek semmi köze a lustasághoz.
Igaza van Cséfalvinak.
Én sem keresek eleget. Szerintem holnap fogom magam és elmegyek többet keresni.
"holnap fogom magam és elmegyek többet keresni"
Ez jó, tetszik :D
"Szerintem holnap fogom magam és elmegyek többet keresni."
Hiszed vagy sem, én pontosan ezt tettem tavaly. Igaz, hogy költözni kellett 200 km-t, de dupla annyi fizetésért megteszi az ember. Ajánlom mindenkinek, hogy kezdjen el lehetőségeket keresni.
"Ez jó, tetszik :D"
Hát de nem? Magyarországon burjánzanak a munkahelyek, ahol sokat lehet keresni. Csak azok az ostoba magyar lusták és nem akarnak dolgozni a rendelkezésre álló millió munkahely egyikén.
De az is lehet, hogy megölöm mindkét gyerekemet és a felesémet is, hogy a 120 ezer forintos havi keresetemből tudjak félretenni ahhoz, hogy 30 év múlva be tudjak indítani egy olyan vállalkozást, amihez 15-20 millió forintos kezdőtőke kell és így megpróbálok megélni a saját lábamon, miközben az állam kiszipolyozza a kisvállalkozásomat az adóival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!