Alföldi Zoltán és Bethlen János ennyire jó szakemberek, vagy csak ügyesen tudnak helyezkedni (gondolok itt arra, hogy jobb és baloldali vezetésű tv-k is alkalmazzák őket)?
Tudod, valakinek dolgozni is kell.... És lehetőleg olyannak, aki ért is a szakmájához.
Politikai alapon persze lehet fúrni ezt-azt, meg lehet mocskolódni is, de a profi dolgozókat nem lehet mindet lapátra tenni, mert a nagypofájú szájtépők általában nem hajtanak tizedannyi hasznot sem.
Betlen (h nélkül!) jó szakember, nagyon felkészült szokott lenni. Nézd meg, nem egykönnyen lehet hasba akasztani, a műsorai előtt tájékozódni szokott az aktuális riport témájáról. Ráadásul nem szokott politizálni, nem szidja egyik oldalt sem, csak a tényekre, ill. az azokból közvetlenül levonható következtetésekre szokott szorítkozni. Őt még nem hallottam egyik oldal felé sem elfogult kijelentéseket tenni. Pedig nyilván megvan neki is a saját véleménye...
(Alföldi Zoltánt kevésbé ismerem, ezért róla inkább nem nyilatkozom.)
Pedro
Betlen szerintem is erősen baloldali beállítottságú, bár tud elfogulatlan is lenni ha akar.
Alföldiről nem tudok nyilatkozni mert nem annyira ismerem.
Hát
Betlent is egyszer behúzták a csőbe:
http://www.youtube.com/watch?v=dCe_r4h5fdk
Alföldi meg az aberrált Nemzetis előadásaival meg ezzel a "jó orális szexet" kifejezéssel bizonyította milyen jó szakember...
Jaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj
te Alföldi Zoltánt kérdeztél bocsi...
Előző voltam :)
Szakemberek a helyezkedésben.
Hímprostik.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!