Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért istenítik olyan sokan a...

Miért istenítik olyan sokan a quinny buzzt?

Figyelt kérdés
Tényleg ennyire hiper-szuper,vagy csak a név miatt?
2013. aug. 7. 21:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Első vagyok, gondoltam, hogy kapásból lepontoztok, mivel nekem nem tetszenek a quinny babakocsik. Nem tudom pl. mi a jó abban, hogy még hátradönteni sem lehet őket máshogy, mint kagylósan. Itt már nálam bukott az egész, ha a baba kényelmét nézem csak. De ettől ti tologassátok csak könnyedén. Amúgy nem hinném, hogy mezőre vesz bárki babakocsit, de hogy a strandon a fűben nem tudták eltolni, azt ne vond már kétségbe. Bevallom még valóban nem toltam, babakocsi vásárlás előtt állok, de az elsők között hullott ki az eddig látottak alapján.
2013. aug. 8. 15:53
 12/25 anonim ***** válasza:

Az ėn buzz kocsimon se lötyög semmi és még a strandon is tudom tolni :-D

Ha nem tetszik nem kell megvenni és kész, de akkor is azt mondom, hogy azèrt felesleges sértegetni a quinnyseket! A legstabilabb babakocsik messze a többitől.

2013. aug. 8. 17:00
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem értem?! Ki sértegette a quinnyseket? Szerintem senki. Nekem rossz tapasztalatom volt vele,ennyi. Leírtam,hogy mi benne a negatívum (számomra),gondoltam talán csak egyedi eset volt azzal,amit én próbáltam.
2013. aug. 8. 17:49
 14/25 anonim ***** válasza:

11-re

Nem értem mi ez a felháborodás? Komolyan:D Nevetséges az egész, vihar a biliben, miért vagy így felpaprikázva? :-)

Nem veszem magara az egészet, mert én pl nem pontoztam senkit még, és kétségbe sem vontam hogy nem tudtad a strandon tolni. Én azt mondtam hogy én személy szerint tudtam kavicsban, homokban és fűben tolni. Az én Quinnymet az én kezemmel az én fellépőmmel és gyerekeimmel..lehet velünk az erő :D

Nem mindenkinek fekszik a Lexus mondjuk, valaki még mindig a régi jó Trabantra esküszik..Kérdezte a kérdező én válaszoltam.

Ha vásárlás előtt állsz, Hauckot és Pierre Cardeint ne vegyél, arról senki nem mondott jókat, volt egy Hauck Manhattenem az maga volt a borzalom, a PC-t meg ismerősök szidták. A Graco Quattro Tour-ról is csak jókat hallottam, szép és erős és jó a csomagtartója, ami pl a Quinnyn nem igazán ok, mert kicsi.

10-es voltam

2013. aug. 8. 21:23
 15/25 anonim ***** válasza:
Előző, nagyon rossz a lexus-trabantos hasonlatod :-) Csak mert pont Lexusunk van, de a quinnit nem hoznám vele egy szintre babakocsik terén :-) A hauck és pierre cardin babakocsikról egyezik a véleményünk, szintén nem venném, viszont nekem az espiro babakocsik nagyon jónak, stapabírónak és kényelmesnek tűnnek. Szerintem nem mindig a drága és a márka a legjobb tanácsadó. Amúgy én sem sértegettem senkit, csak szimplán véleményt alkottam a kérdező kérdésére.
2013. aug. 8. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:

14-es vagyok, nem jól fogalmaztam, lehetett volna Lada a Lexus helyett, funkciójukat tekintve egyformák, az hogy kinek mi tetszik és kinek mi a fontos az egyéni.

A lényeg hogy szállíthatod benne a gyereket a többi a körítés amiben egyéni preferenciák találhatók.

Espirot nem ismerem a Lexust sem, csak azt tudom hogy szép , erős , mondjuk ebből a szempontból a Quinny Lexus nekem :-)

2013. aug. 8. 21:52
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem is Lexus a Quinny! Nem sok babakocsi mondhatja el azt magarol, hogy hidraulikusan nyitodik-csukodik, memoriahabos az ulese stb stb...

Az Espiro egy lengyel benasag amugy. De tudjatok mit? Kinek a pap, kineka papne...

2013. aug. 8. 23:55
 18/25 petera6 ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is Buzz-om van, de még nincs vele gyakorlati tapasztalatom, mert egyelőre egy plüss bárány a gazdája :) Azért ezt vettem, mert minden szempontból megfelel arra, amire használni szeretném. A felmerült igényeimet kielégíti.

Elolvastam anno a véleményeket, de már megtanultam, hogy mindig mindenről A-Z-ig lesznek vélemények. Ezzel kapcsolatban a terepen tolhatóság (hóban pl) volt rossz tapasztalat. Na, nekem ez nem volt fő szempont egyszerűen. Jah, és hogy nem dönthető a sport rész. Kifigyeltem jól a Buzz-ban alvó gyerekeket, mindnek édesdeden csorgott a nyála benne alukálás közben. Szóval remélem az enyém sem fog reklamálni. :)

Az árra nem tudok mit mondani. Ennyibe kerül. Akinek túl drága, annak természetesen hátrány. Jó lett volna fele ennyiért, de hát nem adták :) Név tekintetében pedig azért valljuk be bármilyen termékről is legyen szó, a nagy márkanevek általában takarnak egy bizonyos szintű minőséget. Persze ki lehet fogni szériahibás, ilyen-olyan hibás darabokat.

Az, hogy lötyögős, szétesős lenne, én nem tapasztaltam, pedig rázogatom a bárányt benne rendesen. Annyira lötyög, mint bármi, amit szétrázok :) Lehet, hogy az amelyik annyira lötyögött már szét volt esve kicsit. Úgy értem azért az sem mindegy, hogy használja a dolgait az ember. Mindent lehet úgy használni, hogy igen gyorsan funkcióját veszítse.

Olyan kocsi szerintem nincs, ami mindenkinek mindenben tökéletes, hiszen teljesen más igényeknek, körülményeknek kell megfelelnie.

Nekem ez vagy az miatt a többi kocsi sajnos vagy nem kiesett a pikszisből. Volt ami nagyon tetszett volna, de nem fér be a kocsimba pl. Vagy volt ami nekem gagyinak tűnt, esetleg egyszerűen nem tetszett (tudom, ez nem a legfontosabb szempont, de hát ez van :) ).

Az egész kérdéskör kezd olyanná válni, mint amikor valaki meg akarja győzni a másikat, hogy mivel neki sírós volt a gyereke, majd meglátja a másik, hogy az övé is olyan lesz...vagy nem volt sírós, és akkor olyan...

2013. aug. 9. 06:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Kedves 17-es! Én nem sértegettem a full tökéletes quinny babakocsidat, de látom minimális kritikát sem bírsz. Sajnálom, de akkor sem tetszik és maradok a lengyel bénaságnál, mert nekem a gyerekem kényelme fontosabb a hidraulikus nyitás-csukástól. De ha neked ez okoz elégedettséget, használd egészséggel. Nekem az igazi Lexus pont elég.
2013. aug. 9. 09:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Ja van àm nekem is Lexusom! Kettő is! :-D
2013. aug. 10. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!