Hasznos lehet egy csípőhordozó?
Ilyesmire gondolok: [link]
Mielőtt nekem esnétek, van Liliputi csatos hordozónk és azt használjuk hosszabb hordozásra, de arra keresek megoldást, hogy csak rövid időre (pl. porszívózáshoz), amikor mindenáron kézben akar lenni, egy kézzel is bírjam kicsit cipelni. Ilyenkor csak gyorsan felkapnám, nem szeretném hordozóba tenni, amikor úgyis inkább nézelődne. 7 hónapos, stabilan tartja magát, de még nem ült ki.
Én vettem. Egyszer használtam.
Szerintem sok idő felvenni (az enyémen váll heveder is van), eligazgatni rajta a gyereket stb... Inkább akkor csatosba rakom, vagy fogom a kezemben, gyorsabb.
Úgyhogy nekem pénzkidobás volt ilyen háztartási dolgokra.
Mostanában ha messzire sétálunk van rajtam keresztbe fűzve egy jól megpakolt övtáska és azon támasztaom a csípőmön a kisfiam, ha vinni kell, mert elfáradt. :D
De az ugye amúgy is rajtam van, én ezt a csípőhordozót soknak találnám, ha később akarnád használni is.
És plusz infó: fele áron be tudod szerezni külföldi oldalakról, mint amit linkeltél.
Szia! Ujonnan szerintem nem eri megvenni, ez egy olyan dolog, amit altalaban nem sokat hasznalnak az emberek. En is vintedrol vettem toredek aron.
En hasznalgattam, sokszor jol jott, de csak itthon. Pakolni viszont szerintem nem jo bele, mert akkor lehuzza a plusz suly vagy csak en nem tudtam ugy hasznalni, nem tudom. Szoval most az hogy van zsebe vagy nincs, tokmindegy.
Viszont meleg nyaron es inkabb nekem csak itthon volt praktikus hasznalni, mashol nem, mert mindig kiraktam az asztalra, aztan csak felkaptam. Ahhoz kenyelmetlen, hogy folyamat magadon tartsd,de utkozben aztan meg ezt is pluszban cipelni, elpakolni, eloszedni, na ahhoz mar nem praktikus, addigra a gyerek szazszor kiborul, mert nem vetted fel es tetted le 1 perc alatt 10x :D
De csak es kizarolag ulni tudas utan lehet hasznalni, szoval ez meg nektek nem lesz jo!
Én nagyon szerettem.
1,5 éves kora körül vettük amikor már nem szerette/szerettük a babakocsit vagy olyan helyre mentünk ahol nem volt tolható.
Amikor elfáradt csak felkaptam.
Nekem a derekam nem bírta a hordozókat de ezen valahogy annyira jól oszlott el a súly hogy simán bírtam vinni hosszú ideig
Nekem még nincs 1 éves de gyors bolti körökre tökéletes. Illetve neki mindent látnia kell, amit csinálok főzés közben de a tanulótoronyhoz még kicsi, így a nem veszélyes részeknél tudok együtt főzni vele így. Imádja.
Amúgy én aliról rendeltem, kb 10-15 dollár volt és célnak tökéletesen megfelel. Őszintén ennyiért nem vennék.
Ja és én is használtan vettem valami 3ezer forint körül. Szerintem ez tipikusan az a dolog amit érdemes kéz alól venni mert vagy be jön vagy nem
Én nagyon szeretem. Van csatosunk is, ezt inkább akkor használom, mikor tudom, hogy fel-le kell venni a gyereket többször. Pl sètánál, bölcsibe menet.
Használtan vettem, kb 3000 ft-ért, annyit bőven megért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!