Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szűkítőbetét hordozóba?

Szűkítőbetét hordozóba?

Figyelt kérdés

Szerintem az autós ülésként használható hordozónk nem kényelmes a babámnak. Az álla a mellkasába csuklik és olyan, mintha a háta nem lenne végig megtámasztva.

Ha nagyobb lesz, akkor szerintem jobban fog illeszkedni az ülésbe. Addig valami szűkítőt beletennék, hátha segít. Mik a tapasztalatok ezzel?

jún. 11. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne alapbol szukito? Tartozeknak kene lennie.
jún. 11. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Valami van benne, de nem gondoltam, hogy ez egy szűkítő, mert elég vékony anyaga van. Nem pici a babám, de így is nagy az ülés.
jún. 11. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Belinkelned esetleg, hogy melyik az? Csak erdekelne hatha lehetne rajta valamit allitani vagy esetleg hianyzik-e belole a szukito.

Azt szoktak mondani, hogy plusz tartozekot nem szabad az uleshez adni, csak azt lehet hasznalni, ami hozza jar, mert igy garantalja a gyarto a biztonsagot.

Nyilvan lehet kapni mindenfele parnat, szukitot bele, hiszen minden ilyennek van piaca, de nem biztos, hogy az olyan jo lenne.

jún. 11. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szűkítővel már kicsi volt neki, konkrétan beszorult :(
jún. 11. 23:03
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen, de már nem forgalmazzák, úgyhogy nincsenek róla normális képek sajnos.

jún. 12. 04:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!