Érdemes egyáltalán sport babakocsit vennem?
3in1 babakocsink van, hét hónapos a lányom, két hónapja használjuk a sport részt. Baromira nem praktikus nekünk ez a fajta,mint közben rájöttem. Közben nézegettem több másikat,próbáltuk is,és lenne egy jó. Egy baj van,nagyon drága. Legalábbis ahhoz,hogy ne használjuk ki. Barátnőm ma felvetette,hogy ne vegyük meg,mert pikk pakk szalad már a gyerek,és igaz,hogy el fog faradni, de ott lesz neki a tricikli,az övé például csak abba hajlandó ülni (olyan van neki amit ő,azaz a barátnőm is tud ha úgy van tolni). Nem tudom mi legyen. Kinlodjunk még egy rövid ideig ezzel,ami van, vagy érdemes babakocsiban ruhazni,mert ki fogja használni a gyerek?
Egyelőre most még főként a séták idejére használjuk csak a babakocsit.
Köszi a válaszokat akkor veszek babakocsit. Nálam fontos szempont hogy velem szemben is tolhassam (nagyon kétségbe tud esni ha nem lát, kezdődő szepa) illetve elég szr utakon js tudjam tolni így pl egy kinderkraft sajnos nem opció.
A popója már most 8,5 kg, egész rendesen fáj a derekam meg mindenem ha cipelni kell pedig egyáltalán nem cioelem sokat. Rendelem is ma a babakocsit .
22 hónapos a lányom, időnként még beleül, ha elfárad. 7 hónaposnak még bőven van szüksége babakocsira.
A tricikli számomra nem hasznos. Nem tud benne aludni, nem mehetsz be vele sok helyre, esőben sem használhatod, mert nincs rá esővédő.
2,5 évesen is visszük a babakocsit mindenhova. Ha elfárad, nem kell cipelni a gyereket. Nekünk a 3in1 egy jó babakocsi túrához és egyéb nehezebb terepekhez, ha ilyen helyre megyünk, azt visszük, a sportbabakocsink egy kicsi kerekű olcsó darab, de nagyon praktikus, kicsire csukható. Erre nem költöttem volna sokat, nekünk csak egy kényelmi faktor, hogy nem a nagy dögöt kell hurcibálni, ha autóval megyünk valahova és repülni is lehet vele.
Akkor költenék többet egy kényelmes sportbabakocsira, ha sokat sétálnánk és tömegközlekednénk főleg. Ahhoz a 3in1 sportja túl nagy, gyerekestől nagyon nehéz, de azért nem árt ha strapabíró a kisebb járgány.
Szóval nem mindegy, hogy mire fogod használni, de ezt szerintem mindenki mérlegelni tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!