Mikortol lehet megdönteni a babakocsit?
A fiam meg nem tud önalloan ülni. De a közepsö poziciot (am szerintem olyan 40-45 fok) kicsit meredeknek talalom neki. Mar probaltam belerakni itthon egy kicsit de lecsuszik. Ö is szeretne mar nagyon nezelödni es seta közben mindig ki kell vennem. De közben felek is nehogy a hatat tönkretegyem. De ha kiveszem mindig a babakocsibol akkor meg az en hatam megy tönkre 🤣
Kedves #2!
Ha közepsöbe teszed a babakocsit akkor hatul becsatolod rajta a labreszet es a hatreszet is? Vagy csak siman beteszed közepsöbe a babakocsit? Nekem kevesbe csuszik le a fiam ha be van csatolva a labresze a babakocsinak de akkor meg az az erzesem hogy a feneken ül. (Ezt a becsatolasos reszt nem tudtam jobban leiirni. Remelem erted, hogy melyik csatokra gondolok ☺️☺️)
Ezt nagyon jo hogy leirtad! Köszönöm! Nekünk nincs kocsiülesünk es ezert semmivel sem tudtam összehasonlitani.
Par napja mi is kiprobaltuk. Egyenlöre csak az övet ragcsalja es meg mindig ki akar jönni. 🤣 de azert egy picivel jobb mintha feküdne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!