Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Vennétek babakocsira huzatot...

Vennétek babakocsira huzatot 100.000ft ér?

Figyelt kérdés
Stokke Winter Kit (téli szett)
2022. nov. 30. 20:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű, miért tette fel a kérdést. Szánalmas (ha igaz, ha nem). Csak sajnálni tudom az ilyen embereket. Ha igaz, akkor azért, ha troll, akkor meg azért. Ennél lejjebb már nem sok van, ha ez a szórakozása az életben.
2022. dec. 1. 11:51
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

"De csak azert mert mondjuk ti nem tudtok egy kezitaskat megvenni 800 ezer ft er attol a taska es aki megveszi miert szar?"

Nagyon sok olyan dolog van, amit nem tudok megvenni (pl: egy görögországi tengerparti nyaraló jó példa), mégse tartok szarnak.

De a 800 ezres táska vagy a 100 ezres tök felesleges műszőr pont az a kategória, ami ingyen se kéne.

Hogy ezen mit nem lehet felfogni?

Csak azért mert valami drága, nem jelent értéket mindenkinek.

A Stokke pont ilyen sokaknak. Miért? Mert nem egy praktikus kocsi. Nem elégíti ki azt, amit egy babakocsitól elvárok, nem venném tizedáron se. Másért meg kifizettem a borsos árat is.

2022. dec. 1. 13:01
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

25...simán megvehetnék 800 ezerért egy kézitáskát, mert a férjemnek vállalkozása van, plusz én is dolgozok. De nem veszek. Mert mi a jó büdös szrnak? A legdrágább táskám sincs 100 000! (Többnyire 10-30 ezresek)

Te annyit értél el az életben, hogy összekapargattál egy flancosabb babakocsira és most gyakorin, név nélkül felvágsz? Sajnállak!

2022. dec. 1. 14:21
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem eloiteletesseg. Amikor azt mondják, hogy "a márkát fizeted meg" az szerinted mégis mit jelent? Azt, hogy veszel egy márkát, hogy másoknak mutasd hogy megteheted. Ez nem előítélet, hanem tény.

Attól még minőségi többnyire, és ezért nem olcsó az anyagköltsége sem, de az ár 70%-a itt nem az anyag, hanem a márka.

Üdvözítő, hogy sokak számára itt ez nem jelent semmit. Én pl. magasról lesz.rok minden márkát, sokat nem is ismerek, hiába mutogatja az akárki. És sokkal többre tartom azt, aki azt a pénzt pl. beteg gyerekeknek/ szüleinek adja, mint hogy egy multi zsebét tömi, aki szintén raszorulokkal gyártatja a termékeit.

2022. dec. 1. 14:28
 35/36 anonim válasza:
86%
Nem véletlenül ugyanaz a kérdező aki múltkor szintén valami 100.000 ftos babakocsit vett és azt hitte hogy amiatt nézik le őt?
2022. dec. 1. 19:33
 36/36 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egy csóróval van dolgunk, aki álmodozik és itt éli ki, hogy úgy tesz, mintha megvette volna. Ismerek tehetős embereket, akiknek ez meg se kottyan, de ők nem viselkednek így. Aki ilyen hangos, általában tök szegény, csak úgy tesz, mintha lenne bármilye is. Ő fogja kiírni 2 nap múlva, kinek utalta már az állam a Gyest és kinek nem...
2022. dec. 1. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!