Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Vennétek babakocsira huzatot...

Vennétek babakocsira huzatot 100.000ft ér?

Figyelt kérdés
Stokke Winter Kit (téli szett)
2022. nov. 30. 20:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
5%
20. Nem, nem kötik be rosszul, főleg, hogy gyereket tilos etetőszékbe kötni, mivel ha pont megfullad amíg a csattal szórakozol. És de, gúnyolódtatok. Amúgy sem azt kérdezte ti a babakocsit megvennétek-e. Szupi, hogy neked jó a 30ezres használt, de had legyen már másnak más az igénye. 🤷‍♀️
2022. dec. 1. 09:58
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon csúnya 🙈

Már maga a babakocsi is. Ez a tipikus pénzem van ezért feltűnni akarok mert én felsőbbrendű vagyok hatást kelti. Miközben ez rgy szar. Már bocsánat.

De ez a "téli szett". Na ez kifejezetten undi számomra

2022. dec. 1. 10:10
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

21 Te tudsz olvasni? És érted is amit olvasol? Leírtam h megválaszoltuk a kérdést már. Ő kezdte a babakocsi nem borul fel stb mantrát.

Ezt honnan vetted h nem lehet bekötni?

Leszólod a válaszokat, mert te annyira igényes vagy (szerinted, mert a feleslegesen túlárazott holmik vásárlása nem igényesség, csak nagyzolás)

Attól mert jól élünk anyagilag még nem megy el az eszem.

Ez a "téli szett" pedig egy teljesen haszontalan (van aki szerint mutatós) dolog

2022. dec. 1. 10:26
 24/36 A kérdező kommentje:
Megrendeltem,koszonom hogy idot szantatok a kerdesemre 🤗
2022. dec. 1. 10:49
 25/36 A kérdező kommentje:

Vannak dolgok amiket nem az atlag emberekek terveznek.

De csak azert mert mondjuk ti nem tudtok egy kezitaskat megvenni 800 ezer ft er attol a taska es aki megveszi miert szar?

Nem,nem szar. Csak nem a te penztarcadhoz tervezték.

Vannak amiket mar misem engedhetunk meg,de attol meg az nem szar,es aki megveszi azzal sem vagyok eloiteletes🙊

2022. dec. 1. 10:58
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, akkor minek írtad ki a kérdést? Csak mert mindenki azt írta, hogy ennyiért tuti nem, de te azért megrendelted. Ja, hogy polgárpukkasztás volt eleve a kérdés célja? Az más. Akkor jól sikerült. :)
2022. dec. 1. 11:07
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
23. Honnan vettem? Tisztában vagyok az alapvető szabályokkal, aranyom. Javaslom, te is olvasgass többet ha fontos a gyerek és nem csak a spórolás a cél, nehogy nagyzolj. Amúgy te költöd hozzá, hogy igényesnek állítom be magam, mert nem tudsz mit kitalálni. Azt mondtam, toltam olcsóbbat, meg tolom a sajátunkat és van különbség. És nem leszóltam, csak nem értem miért kell mást bántani, mert neked erre nincs pénzed/van de nem tetszik. Te az audisoknak is beszólsz, hogy a suzuki is elmegy? Egyébként ha már mást ilyen okádék hangnemben felkérdezel, javaslom te is tanulj meg olvasni, mert azt írtam én is hogy felesleges.
2022. dec. 1. 11:07
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem félreérted a dolgot. Nekem nagyon tetszik a 20 milliós Audi és egy 125 milliós ház Budán, annak ellenére hogy nem az én pénztárcámhoz tervezték. Ha lenne pénzem, szó nélkül megvenném mindkettőt.

De ez a szőrme a kupolán szerintem nagyon vicces, hogy semmi funkciója nincs, csak ott van rajta, mint egy kabát kapucniján. Nem tudom hova tenni a dolgot. Azért használd egészséggel.

2022. dec. 1. 11:13
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

"gyerekeim (már a 3. használja) egy 10 éves etetőszékben sem álltak fel soha."

ezt írtam.

erre te

"Szupi, hogy neked jó a 30ezres használt, de had legyen már másnak más az igénye. 🤷‍♀️"

Itt egyedül te írsz "okádék" hangnemben "aranyom"

2022. dec. 1. 11:15
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén kérdező, miért tetted fel a kérdést?
2022. dec. 1. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.