Vennétek babakocsira huzatot 100.000ft ér?

Hát ez nagyon csúnya 🙈
Már maga a babakocsi is. Ez a tipikus pénzem van ezért feltűnni akarok mert én felsőbbrendű vagyok hatást kelti. Miközben ez rgy szar. Már bocsánat.
De ez a "téli szett". Na ez kifejezetten undi számomra

21 Te tudsz olvasni? És érted is amit olvasol? Leírtam h megválaszoltuk a kérdést már. Ő kezdte a babakocsi nem borul fel stb mantrát.
Ezt honnan vetted h nem lehet bekötni?
Leszólod a válaszokat, mert te annyira igényes vagy (szerinted, mert a feleslegesen túlárazott holmik vásárlása nem igényesség, csak nagyzolás)
Attól mert jól élünk anyagilag még nem megy el az eszem.
Ez a "téli szett" pedig egy teljesen haszontalan (van aki szerint mutatós) dolog
Vannak dolgok amiket nem az atlag emberekek terveznek.
De csak azert mert mondjuk ti nem tudtok egy kezitaskat megvenni 800 ezer ft er attol a taska es aki megveszi miert szar?
Nem,nem szar. Csak nem a te penztarcadhoz tervezték.
Vannak amiket mar misem engedhetunk meg,de attol meg az nem szar,es aki megveszi azzal sem vagyok eloiteletes🙊

Szerintem félreérted a dolgot. Nekem nagyon tetszik a 20 milliós Audi és egy 125 milliós ház Budán, annak ellenére hogy nem az én pénztárcámhoz tervezték. Ha lenne pénzem, szó nélkül megvenném mindkettőt.
De ez a szőrme a kupolán szerintem nagyon vicces, hogy semmi funkciója nincs, csak ott van rajta, mint egy kabát kapucniján. Nem tudom hova tenni a dolgot. Azért használd egészséggel.

"gyerekeim (már a 3. használja) egy 10 éves etetőszékben sem álltak fel soha."
ezt írtam.
erre te
"Szupi, hogy neked jó a 30ezres használt, de had legyen már másnak más az igénye. 🤷♀️"
Itt egyedül te írsz "okádék" hangnemben "aranyom"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!