Vennétek babakocsira huzatot 100.000ft ér?

Ennyit költeni egy huzatra?
Nem vagyok meghuzatva!
:-)

Ilyet vettem a bababoltban (rózsaszínt) és volt hozzá kesztyű is. A babakocsira kb. 16 ezerért láttam szőrmét. Nem tudom a te szettedbe mi kerül ennyibe.

"
(Soha se borult fel nelunk a babakocsi,nem instabil!)"
Te láttál olyat h csak úgy felborul egy babakocsi? Elcsúszik egy banánhéjon? Vagy hogy?
Ha neked ez a beidegződésed, hát vedd meg!
A többség meg marad azon a véleményen hogy maga a márka nem más mint nagyzolás, feltűnési viszketegség
12 es
Márka
Eredeti szőrme(bárány)
Anyagminőség
Ezért kerül ennyibe.
13 as
Nem azért vásároltuk hogy kitűnjünk vele vagyhogy azt mutassuk mennyi pénzünk van,nekünk ez tetszett meg,erre mondtuk mindketten párommal,hogy na ez az a babakocsit amit mi kerestünk.🤷♀️
Nem tudom hogy kinek hogy borul fel vagy hol tolja hogy egyaltalan az felborul,de sokszor hallottam hogy ah neki stokke nem kell,instabil (mondja az aki csak nézte de nem használta)
Biztosra mondom hogy nem instabil,de mint írtam én nem terepen tolom.

"tetőrészre felrakható műszőrme szegély"- ezt írja a brendon.
Amúgy dehogy vennék ennyiért, ha Várkonyi Andi lennék, se.

Mi is megtehettük volna, hogy méregdrága kiegészítőket vegyünk, nincsenek anyagi gondjaink. DE! Ne fogd a gyerekre, mert ő még ebből a világon semmit nem értékel, ez miattatok van! Én erős megtakarítási számlákat nyitottam neki, sokkal többre fogja értékelni 18 évesen azt a pénzmagot, amit születésétől fogva gyűjtöttünk neki. Letojja, hogy milyen babakocsiban tolták kisgyermekként.
Mellesleg eredeti báránybőrt már 10000 ft-ért lehet venni.

Szia. Én nem venném meg. Bőven elég töredék áron egy jó bundazsák, meg húzol kesztyűt. Szerintem ez lehúzás.
Amúgy miért kell szidni a kérdezőt, amiért nem olyan babakocsit választ, mint ti? Nem ez volt a kérdés. Nekünk is drágább van (nem ennyire) hát toltam olcsót, nem egy kategória. A stokke pedig nagyon jó minőség, nekünk tripptrapp székünk van. Engem is cseszegettek ennyiért széket venni? Ja, de az én gyerekem nem is áll fel benne, mint mindenkié a környezetemben.

Nem cseszegettük, szimplán közöltük hogy haszontalan ez a cucc, a babakocsi meg egy túlárazott termék, ami csak arról szól h nagyzoljon vele.
A környezetedben meg rosszul kötik be /be se kötik a gyereket az etetőszékbe azért tudnak felállni.
A gyerekeim (már a 3. használja) egy 10 éves etetőszékben sem álltak fel soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!