Vennétek babakocsira huzatot 100.000ft ér?
Sajnos a Stokke kiegészítők ilyen drágák
Nagyon sokminden vásárolható hozzá egyébként
Csak a mozeskosara is 80-90ezer ft (uj modell esetébe)
Megnéztem, ez a cucc még csak nem is paktikus, csak dizájnos, már akinek tetszik. Minek szőrme a babakocsira? Még a gyerek kabátjára oké, de így nekem olyan vicces, mintha a babakocsi is ember lenne :D
Amúgy most 80.000 a brendonban, csapjatok le rá.
És dehogy vennék, babakocsira se költök ennyit.
Én maximálisan megvagyok elegedve a babakocsival,az én velemenyem nem egy latott keprol alkotom hanem hasznalja is kisfiam.
A sportules magasan van,szuperjol kilat,az ulese kenyelmes,egyaltalan nem szűk,pont jó
(Soha se borult fel nelunk a babakocsi,nem instabil!)
Terepre nem való,de én terepen nemis használom igy nekem tokeletes
Ha ennyire tudod, akkor miért kérdezed? :)
Nem vettem volna. A saját babakocsinkhoz (Cybex) való bundazsák ennek törtrészébe került és szuper praktikus volt. A kupolára nem kellett semmilyen plusz, mert egyébként se volt gagyi. Ilyen kézmuffom volt külön, csak sokkal jobb kialakítású.
😂😂😂😂😂🤦♀️
Kiváló módja, hogy bsz el csomó pénzt feleslegesen marhaságra.
Megengedhetnénk magunknak, de nem. Minek? Mivel jobb, mint az olcsóbb?
Én például gyerekruhából sem halmozok, sokszor használtat veszi, mert sokszor egy szezon alatt már kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!