Rugalmas hordozókendő vagy karikás kendő?
Nekem van mindkettő. A rugalmas kendőt még nem használtuk, mert ott 3 réteg tartja a babát és nyáron a nagy melegekben nem akartam még bebugyolálni is. Ha ezt választod, akkor minden használatkor meg kell kötnöd, ami nem nagy ördöngősség ha eleget gyakorlod.
Karikás kendőt szoktuk használni és mindketten nagyon szeretjük. Ha egyszer jól átfűzöd az anyagot a karikán, akkor x ideig úgy marad és nem kell mindig újra megcsinálni. Én nagyon szeretem a gyorsasága miatt és itt egy réteg anyag tartja a babát, nem olyan meleg.
Azt javaslom, hogy keress a közeledben hordozós klubot, ott tudnak a legjobban felvilágosítani ezekről. Megmutatják mit hogy kell megkötni, sőt bérelni is tudsz tőlük általában, így mindkettőt kipróbálhatod pl. 1-1 hétig és akkor tudod meg hogy nektek melyik a kényelmesebb, praktikusabb.
Nekem a szövött vált be.
Viszont a rugalmas kendők többségét csak elöl lehet használni, 5,5 kg a gyerkőc, hamar kinövi (7 kg amit ajánlott max elöl hordozni)
Emiatt a karikásat venném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!