Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Rugalmas hordozókendő vagy...

Rugalmas hordozókendő vagy karikás kendő?

Figyelt kérdés
5,5 kg-os 62 cm-es, 2 hónapos babáról lenne szó
2022. aug. 30. 09:20
A kérdező szavazást indított:
Rugalmas hordozókendő
Karikás kendő
11 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy kinek melyik vált be?
2022. aug. 30. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van mindkettő. A rugalmas kendőt még nem használtuk, mert ott 3 réteg tartja a babát és nyáron a nagy melegekben nem akartam még bebugyolálni is. Ha ezt választod, akkor minden használatkor meg kell kötnöd, ami nem nagy ördöngősség ha eleget gyakorlod.

Karikás kendőt szoktuk használni és mindketten nagyon szeretjük. Ha egyszer jól átfűzöd az anyagot a karikán, akkor x ideig úgy marad és nem kell mindig újra megcsinálni. Én nagyon szeretem a gyorsasága miatt és itt egy réteg anyag tartja a babát, nem olyan meleg.

Azt javaslom, hogy keress a közeledben hordozós klubot, ott tudnak a legjobban felvilágosítani ezekről. Megmutatják mit hogy kell megkötni, sőt bérelni is tudsz tőlük általában, így mindkettőt kipróbálhatod pl. 1-1 hétig és akkor tudod meg hogy nektek melyik a kényelmesebb, praktikusabb.

2022. aug. 30. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Őt már inkább karikásba tenném. A rugalmast ilyen súlynál nehezebb feszesre húzni a rugalmassága miatt. Hiába 9 kiló a súlyhatár, én 6 kiló körül váltottam le. A karikás sokkal tovább használható. Szeretem, mert kis helyet foglal, ha begyakorlod a használatát, nagyon gyors kényelmes eszköz
2022. aug. 30. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindegyik :D csak mindegyik mashoz jo. Nekem rugalmas karikasom is volt (Love Radius Pöti) talan ezt szerettem az osszes kozul a legjobban, ha mar kendo (mert en eleg gyorsan Emeibabyre valtottam 2. gyereknel). Ha elso gyerek, es van idod kotogetni, illetve hosszabb hordozasokhoz kell, akkor viszont a rugalmas kendot ajanlom, vagy a hosszu szovottet, mostmar ugysemlesz olyan meleg. A hosszu szovottel a hatadra is fel tudod tenni. Nekemegy Hoppediz Osaka volt, ez kisbabas kendo, nagyobb gyerekhez ennel vastagabb jobb, kicsivel viszont ezt ajanlom, mert konnyebb kotni.
2022. aug. 30. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a szövött vált be.

Viszont a rugalmas kendők többségét csak elöl lehet használni, 5,5 kg a gyerkőc, hamar kinövi (7 kg amit ajánlott max elöl hordozni)

Emiatt a karikásat venném.

2022. aug. 30. 11:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!