Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 2 vagy 3 babakocsi? Melyiket...

2 vagy 3 babakocsi? Melyiket valasszam?

Figyelt kérdés

Külföldön elunk ezert limitalt a valasztasi lehetosegunk mozeskosaras babakocsikkal.

[link]

Az első egy compact utazo babakocsi amihez a mozest is hozzá lehet csatolni

(Ez minden képpen kell mivel sokat utazunk vagy mert mindenhova kocsival megyunk)

[link]

Ez a babakocsi teljes meretu es a mozes is benne van az arban. Ezt kirandulos kocsinak gondoltam (az utak jo minoseguek de kirandulni nem tudom mennyire lenne jo)

[link]

Ez a 3 kereku babakocsi, a kerekei nem felfujhatoak de eleg nagyok es gumibol van szoval jobban birna a strapat.

Ti melyiket parositanatok az első linkelt babakocsihoz? A mozes Kosar csak a vistahoz jar, de kulon is meg lehet venni.

Az utviszony jo, ha setalunk akkor is aszfaltos teruleten megyunk de szeretunk kirandulni is.

2022. máj. 25. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10: Fini volt a keksz, köszike 🤭
2022. máj. 26. 10:05
 12/19 A kérdező kommentje:

Az első minden képpen kell mivel repulon utazunk tobb helyre es ha Nagy bevasarlast csinaluk akkor is konnyebb a kicsit tolni.

Az utak jo minoseguek, nem macskakoves vagy bukkanos a jarda, aszfaltos utak es jardak vannak.

Es tenyleg nincs sok valasztek mivel a tobbi majdnem hogy dupla annyiba kerul. Talaltam olcsobb babakocsit is de nem tudom ez mennyire jo.

[link]

2022. máj. 26. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem kb ez az utolsó linkes tetszik egyedül.

Mi pl mózest nem használtunk egyáltalán. Hasonló babakocsink van, abba vettünk szűkítőt, így használta az első perctől, vizszintesre fektetve.

Ami külön tetszik, hogy állítható a tolókar.

Hatulról tolni nagyon szar, nem latdz rá a gyerekre. Az akkor jo ha már dtabilan ül, nézelődik.

En az elsőhöz sem ragaszkodnék.

2022. máj. 26. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

Az első minden képpen kell mivel repulon utazunk tobb helyre es ha Nagy bevasarlast csinaluk akkor is konnyebb a kicsit tolni.

Nagybevásárlásnál is kifejezetten jobb a nagyobb kocsi. Többmindent elnyel, nem birul fel, ha ráakasztod a szatyrot.

A legtöbb légitársaság díjmenresen szállít bármilyen babakocsit, ezért sem érdemes megvenni a kicsit, hiszen ha sokat utaztok, nem biztos, hogy mindenhol jó minőségűek az utak, a kicsi kínszenvedés lesz.

2022. máj. 26. 14:15
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

14: az felmerült benned, hogy valaki nem gyalog hanem autóval jár bevásárolni? Pakoljál már be egy nagybevásárlást a csomagtartóba aminek a felét elfoglalja egy böszme nagy babakocsi, vagy toljál egy hatalmas kocsit még a bevásárlókocsi mellett, mert ameddig nem ül a gyerek nyilván nem teheted bele a portéka mellé…

Igen díjmentesen szállít az ok, de a bőröndök, kézipoggyász mellett megint csak a franc akar nagy benga babakocsit is menedzselni, nekünk 3 babakocsink van, az egyiket mi is kifejezetten utazáshoz vettük és használjuk mert így praktikus. Persze aki spórolni akar az szenvedhet is, csak a kérdező ezt akarja elkerülni, én megértem.

2022. máj. 26. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Hát én inkabb utaztatom a "benga nagy" babakocsit, mint hogy azon szenvedjek eg, kis nyeszlettel, hogy városnézésen nem tudom tolni, mert minden fűszálban elakad. 🤷‍♀️
2022. máj. 26. 15:27
 17/19 anonim ***** válasza:
57%
Városnézésen többnyire járda van…
2022. máj. 26. 17:50
 18/19 A kérdező kommentje:

Mindenhova kocsival megyunk... a lakas kozvetlen kozeleben nincs semmi. Ha bevasarolunk akkor sem a babakocsiba mennek a dolgokat hanem a kocsi csomagtartojaba. A boltban pedig mindenkeppen kell bevasarlo kocsi.

A repulo út nem rovid 8-10 ora. A normal babakocsit poggyaszkent kellene feladnom ami azt jelenti hogy vagy babakocsi nelkul maradunk a terminalban meg atszallasnal, vagy viszek egy extra esernyore csukhato kocsit...

2022. máj. 26. 18:28
 19/19 anonim ***** válasza:
18: ez mondjuk szerencsére nem így van. Nem kell feladni a nagyobb babakocsit sem, a repülő ajtajáig tolhatod, ott a személyzet összecsukva átveszi, leszállásnál pedig elsőként kell kitenniük a kijárathoz és egyből vissza tud ülni bele a gyerek ahogy felálltatok az ülésből kb.
2022. máj. 26. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!