Milyen sport babakocsit válasszak, melyik a legjobb minőségű?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, sport babakocsi választás ügyben!
Árban lehetőleg 70 ezer alattira gondoltam, és itt nem tudom hogyan tovább mert annyi márka van, nem szeretnèk valami gyenge minőséget kifogni, viszont 100 ezrem sincs rá..
Szóval szerintetek 40-50-60 ezer forintért melyik az a márka ami jó minőség is egyben?
Amit néztem:
Lionelo
Baby design
Ami drágább de tetszett:
ABC design
Peg perego
Ezek tényleg annyival jobbak is?
Bármilyen márka javaslatot elfogadok!
Ja és elsősorban városban használnánk, kiránduláshoz csatos hordozóval megyünk inkább.
Köszönöm előre is!
2020. dec. 29. 09:08
1/3 anonim válasza:
Nekem ABC design volt, álmaim netovábbja babakocsi volt. Könnyű, pihe puha, a tolókarja akármerre forgatható, ez fontos volt mert egy kézzel is kanyrodni vele, meg nem szerettem az olyan babakocsit amit útpadkánál lábbal meg kell támasztani a billentéshez, na azt nem kellett. Ezenkívül a kupolája még a naplementét is eltakarta, olyan mélyen le lehetett húzni, és mi kell az alváshoz? Sötét. Így az alvással sem volt gond mert így hamar elaludt a babám. Na mindegy, elszaggattunk már pár babakocsit mire rátaláltunk az igazira. Nekünk ez jött be.
2/3 anonim válasza:
Milyen talajon? Ha varosi, es fontos, hogy kis helyen is elferjen,illetve, ha tesot is terveztek, akkor megnezheted a Gb Qbit+ All city babakocsit.
3/3 anonim válasza:
Ja, latom, varosi. Akkor ajanlom a Gb-t, akcio is szokott ra lenni, a Brendonban ki is tudod probalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!