Ezek közül szerintetek melyik a legjobb babakocsi?
Ajánlást nem kérek hogy pl. X babakocsi ennél sokkal jobb...
(mózessel)
(mózessel)
(kár hogy nincs fekete vázzal...)
(matt balck+színben passzoló lux mózessel+ 20 nautical blue)
Xplory egy 💩
Trailz ok de ennyit nem ér
Cameleon egy ronda gnóm és messze nem ér ennyit
Britax jó de nagy, nehéz és ocsmány
Én a Priamot venném de ezt már szerintem hatszor megválaszoltam a kérdéseid alatt amiket feltettél erről a kocsiról (hacsak te nem az Xplorys vagy aki arról tett fel 6 kérdést)
Rondák?
Szerintem szépek, de hát ízlések és pofonok...
Velemenyt kapott.
Te meg velemenyt sem irtal a kerdesre.
Szia!
Nekünk Bugaboo cameleon van. Élesben eddig csak kétszer használtuk, mert nemrég született meg a kislányom. Nekem tetszik, könnyen irányítható, nem nehéz, nagy a mózes és hasznos, hogy a kupola extra nagy, a babámnak is tetszett benne a séta.
Mi használtan vettük, 2018-as modell. Én előtte sokat kutakodtam, hogy milyen babakocsi legyen, csomó videót néztem különböző kocsikról, engem meggyőzött, ráadásul csak jókat olvastam róla (bár inkább külföldön elterjedtebb).
A kagyló üléstől tartottam/tartok picit, hogy majd bejön e a kislányomnak, de hát ez lutri, van baba aki nagyon szereti.
A másik “versenyző” nálunk egyébként a fentebb linkelt Joie volt csak másik modell, a Joie Versatrax.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!