Ezek közül szerintetek melyik a legjobb babakocsi?
Ajánlást nem kérek hogy pl. X babakocsi ennél sokkal jobb...
(mózessel)
(mózessel)
(kár hogy nincs fekete vázzal...)
(matt balck+színben passzoló lux mózessel+ 20 nautical blue)
Akkor húzd ki a bugaboot és a britaxot, mert egyik se magas. A bugaboo még a 160 centimhez is kicsi, nagyon hajolni kell a mózeshez.
Egyébként ezek közül max. a Priam ami szóra érdemes, de nem az elektromos.
Az nem elég, hogy nettó fszág egy kis elektroszmogot a gyerek alá pakolni? Nehogy már annyit is erőlködjön anyuka, amit egy kicsit nehezebb terepen ki kell fejteni egy olyan kocsival, amit egyébként egy ujjal el lehet tolni...
Illetve hátha felrobban a gyerek alatt, mint egyes mobil aksik. ;)
Igen, ez olyan, hogy valaki futóbabakocsit vesz, hogy babával is edzhessen, más meg tolni is lusta, vagy csak azért veszi, hogy megmutathassa, hogy van rá pénze. 😂
Pedig-pedig pont az különbözteti meg azt, aki maga érte el a gazdagságot attól, aki csak beleült a jóba:
hogy az egyik nem veszi meg csak azért, mert megtehetné,
a másik pedig csak azért veszi meg, hogy megmutassa, telik rá...
És egyébként nem "ültem bele a jóba"- mint a feledtébb udvarias 15-ös válaszoló szerint, magam dolgoztam meg azért amim van, ha arra gondolsz, a szüleim mindig arra neveltek hogy meg kell dolgozni mindenért.
Sosem kaptam például tőlük zsebpénzt, abból kellett gazdálkodnom amik karácsonyra/szülinapra/névnapra kaptam. A házamat is a párommal közösen vettük meg. Az autóm sem a szüleim vették, pedig megtehették volna, de azért nem vették meg hogy megtanuljam hogy mindenért meg kell dolgoznom, milyen értékes a pénz...🙂
50 fokos emelkedőkön mit akarsz egyáltalán babakocsival? Kendő, később csatos vagy autó és csak sík terepen b.kocsi.
A priam se fog felhúzni.
De nyilván könnyebb, kendő meg hordozó nem kell hogy még a hátam is fájjon állandóan.
Egyébként meg azt nyilván könnyebb tolni ugy hogy
*úgy hogy rásegít.
Elnézést a vége lemaradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!