Ezek közül szerintetek melyik a legjobb babakocsi?
Figyelt kérdés
Ajánlást nem kérek hogy pl. X babakocsi ennél sokkal jobb...
(mózessel)
(mózessel)
(kár hogy nincs fekete vázzal...)
(matt balck+színben passzoló lux mózessel+ 20 nautical blue)
2020. jún. 12. 20:18
21/59 anonim válasza:
Szerintem a kérdező dagadt ilyen mentalitással. E-priam előtt is elvoltak az emberek babakocsikkal de ilyen tunya, lusta emberek akik megtehetik miért is ne vennék meg, nehogy leadják a terhesség alatt felszedett kilókat. 😂😂
22/59 A kérdező kommentje:
Miért lennék "dagadt"?
Egyébként 56 kg és 176 cm vagyok... nem hinném hogy dagadt lennék...
2020. jún. 15. 13:16
23/59 anonim válasza:
Terhesen?? Ajvé! Az de gáz! Nem terhesen is pehelysúly. Húzd ki gyorsan a 10 kg feletti kocsikat, mert azon az elektromos rásegítés se fog segíteni, hogy egy padkára se tudod felemelni ennyi izommal.
24/59 A kérdező kommentje:
Terhességem előtt voltam ennyi, most 62 kg vagyok és a 36. héten járok.
2020. jún. 15. 14:00
25/59 A kérdező kommentje:
Egyébként most néztem, a bugaboo csak 9,6 kg😁
2020. jún. 15. 14:02
26/59 anonim válasza:
Lehet, de az zsiráfoknak játékkocsi. 😂
27/59 A kérdező kommentje:
Zsiráf?
2020. jún. 15. 14:28
28/59 A kérdező kommentje:
Normális embereknek:
Stokke jobb magas embereknek?
2020. jún. 15. 14:30
29/59 anonim válasza:
Igen, de az egy nagy rakás. Úgy fog a nyakadba borulni egy lejtőn, hogy arra a látványra befizetnék. 😂
30/59 A kérdező kommentje:
De kedvesek itt az emberek🙄.
Milyen lelke van annak az embernek aki szívesek megnézné, hogy a másnak a gyereke kiesik egy babakocsiból?
2020. jún. 15. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!