Melyik babakocsi a legjobb ezek közül szerintetek? Stokke, Quinny buzz 3, Maxi-Cosi Mura 3/4? Nem kinézetre, hanem strapabíróság szempontjából, terepre.
Stoke semmiképp!
Maxi cosi Mura is kilőve, mivel az első kis kerék végett terepre nem jó!!!
Bugaboo ami jó, mivel elől kis kerekei vannak, mint az előző babakocsiknak, városba jó, de terepen meg lehet változtatni a toló írányt, a toló kar átfordítható, s akkor a nagy kerekek lesznek elől, s így elmegy hóban sárban homokban.
Nézd meg a youtube videókat
Kedves Első! Miért mondod, hogy a Murának kicsik az elülső kerekei? Láttad már egyáltalán? Dehogy kicsik!
Terepre a legtökéletesebb!
Mi is ezt vettük, épp itt áll előttem. Hatalmas, masszív terepjáró. :)
Szia!
Nekünk Stokkénk van, itt a városban nagyon jó, hisz marha könnyen lehet tolni, fordulékony. De rossz terepviszonyok között nem igazán állja meg a helyét. Oda a Mura ezerszer jobb választás. Anyukámék Budakeszin laknak, a múltkor sétáltunk földes úton én elég nehezen tudtam tolni a kocsinkat, kerülgettem a lyukakat, mellettünk a Murás anyuka gond nélkül vette az akadályokat. A Stokke nem igazán terepre van- ezt a gyártó sem titkolja, ez inkább városi kocsi, viszont oda a legszuperebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!