Coleharry kérdése:
Ismeri valaki a Baby Elegance smarty beep márkájú babakocsi szettet? Magyarországon hol lehet kapni? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Nem találok róla semmit az interneten, pedig nagyon tetszik ez a babakocsi :(2013. máj. 31. 22:47
2/5 A kérdező kommentje:
Nahát. Tényleg. Köszi. Akkor mostmár végképp nem értem :(
2013. jún. 1. 06:58
3/5 anonim válasza:
Igaziból ez a Touragoo egyik leány vállalata , ami az jelenti , hogy ha veszel egy smartyt te azt h Touragoo sehol nem találod meg a babakocsin ! Nekünk ilyen van pirosba! Már a második gyerkőcnél használjuk ! Nagyon szerettem magát a babakocsit ! Mint a mózeskosár mint a sport rész is nagyon jó ! Ha bármi kérdés van írj nyugodtan !
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Igazából szeptemberben születik a babócánk és egyik ismerősömnek van egy ilyen babakocsija amit eladna nekünk. Minden fele kerestem neten, hogy msot mennyi az új ára de nem találtam ezen a néven. Akkor gondolom régen Baby elegance néven futott amit megvett a Tourago. Arra is kíváncsi lennék, hogy mivel nagyon könnyű babakocsiról van szó ennek ellenére stabil a babakocsi? Télen a hóban is könnyen is eltolható? Előre is köszönöm válaszod és ha nem haragszol akkor lehet, hogy még teszek fel pár kérdést ha valami eszembe jut. Üdv.
2013. jún. 2. 19:30
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudod véletlen, hogy a kapaszkodójára lehet-e szivacsot rendelni vagy egyáltalán ki lehet cserélni rajta? Eléggé meg van szakadva :(
2013. jún. 2. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!