Ezek közül szerintetek melyik a legjobb babakocsi?
Ajánlást nem kérek hogy pl. X babakocsi ennél sokkal jobb...
(mózessel)
(mózessel)
(kár hogy nincs fekete vázzal...)
(matt balck+színben passzoló lux mózessel+ 20 nautical blue)
Nézd, nagyon uncsi vagy. Ezren leírták, hogy rosszak a kiszemeltjeid, látszik, hogy csak az árcédula vezérel, de fogalmad sincs a saját igényeidről.
A babakocsiválasztás igazán nem agysebészet. Végig gondolod, hogy hol fogod használni (milyen terep, lift-, csomagtartó méret, szűk boltok vagy csak séta...) , milyen gyakorisággal és eszerint, nem pedig aszerint keresel, hogy melyik "mennyire menő".
Online vettem én is kocsit. Olvastam teszteket (angolul), véleményeket és nem nyúltam mellé.
Cybex balios s.
Megvehettük volna bármelyik stokkét vagy e-priamot, nuna mixx-et, de a választott tökéletes. És még így is olykor kényelmetlenül érzem magam, ahogy tologatom, mert drágábbnak tűnik kinézetre és nem lenne poén, ha megtámadnának miatta (volt ilyen, pedig nem rossz az általános közbiztonság).
1. vagy 3.
az 1. jobb egy újszülöttnek
a 3. idősebbnek is szerintem ezt válaszd ez hosszú távon is jó lesz
a 2. kényelmetlen
3. a legjob mert erős es stabil, nekem olyanom van.
amúgy miért pontoztátok le a 44-est?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!