Milyen sport babakocsit válasszak?
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni! A kérdésem a következő: szeretnénk lecserélni a 3in1 babakocsinkat egy könnyű sport babakocsira. Annak idején nagyon jó választás volt, csak már kinőttük a mózest és az autós hordozót, és megváltoztak az életkörülményeink is, most már túl nehéz, mert már cipekedni is kell.
Keresünk tehát egy sport kocsit, ami fontos:
- könnyű legyen!!! - fel kell cipelni egy emeletet sajnos
- tudjam szembe fordítani a babát - mindegy, hogy átfordítható tolókar vagy fordítva felrakható ülőrész, a baba még nagyon igényli, hogy lásson
- örülnék, ha dönthető lenne - mindjárt 10 hónapos, stabilan ülő babáról van szó, de azért jobban szeretem hátrafektetni, ha elalszik a kocsiban
Ezek a legfontosabbak, de ami még esetleg luxus szempont:
- szeretném, ha nem fekete vagy szürke lenne, hanem valami színes - tudom, ez nem létkérdés
- ha kicsire csukható, az fantasztikus - tudom, hogy nem lesz ilyenből esernyőkocsi, de hátha mégis tud valaki ilyet, ha nem, hát nem
- árban olyan max. 40e forintot szánnék rá - ha nem találunk megfelelőt, akkor marad a nagy 3in1 és majd megizmosodom :D
Kisvárosban élünk, sajnos nem nagyon tudok elmenni babakocsis boltokba, hogy kipróbáljam őket. Megnéztem a hasonló régebbi kérdéseket is, de ott általában más szempontjai voltak a kérdezőnek, vagy amiket ajánlottak márkák azok már rég nem kaphatóak.
Minden válasznak örülök, köszönöm!
Joie Mirus. Outletben ezt találtam, újonnan 50 körül van de ennyi szempontnak kb lehetetlen megfelelni ennyi pénzért. Esetleg még jófogáson nézz körül:
Kb az, hogy a gyerek feléd nézzen, legyen könnyű sport lehetetlen 40 ezer forintból.
"ekkora gyereknél felesleges is, nem ő igényli, hanem te"
Ha a gyerek kifelé fordítva végig üvölti az utat és minden erejével ki akar mászni, míg ha feléd fordulhat, akkor mosolyogva bír bármilyen hosszú távot, akkor kinek az igénye? :) Vagy igaz, úgyis fel lehet fogni, hogy az én igényem, hogy ne kelljen erőszakkal a kocsiban tartani, ugye? :) Végülis...
1,5 éves korig felém nézett a kocsiban a lányom.
Kérdező,
cybex eezy s twist
Nekünk cybex balios s van, az is szuper, de az nem extra könnyű.
Most is tanultam valami újat. :)
Az én gyerekeimnek vannak igényeik. És ha a beszélni nem tudó 10 hónapost vagy 1,5 évest megnyugtatja hogy lát engem utazás közben, akkor teljesítem ezt az igényét.
Más meg a hátán cipeli a 3 évest is, mert testközelségre van szüksége. Ehhez képest...
Köszönöm a válaszokat és a jó tippeket!
A 40 ezres limit valamennyire azért rugalmas, ezért nem is írtam a legfontosabbak közé. Igen azt tudom, hogy ritka az olyan sportkocsi, amiben velem szemben lehet a baba, de hát nekünk most még így jobb. Lehet, hogy két hónap múlva már ő fogja igényelni, hogy nézelődjön út közben, most még nem. Mindenki úgy nevel gyereket, ahogy csak szeretne, én olyan fajta vagyok, aki szerint a gyereknek is lehetnek igényei :)
A mostani sportrészünk vázzal együtt majdnem 14 kiló + a gyerek, úgyhogy ideje váltanunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!