Milyen babakocsit válasszak, ami lehetőleg nem 20 kilós?
Nézegettem már és amik tetszenek tetszenek de olyan nehéznek tűnnek. Az a problémám,hogy én alapvetően nagyon vékony vagyok,terhesség előtt 46 kg voltam,most 50 vagyok 30 hetesen. Attól félek emiatt,hogy nem bírnám el a babakocsit plusz benne a gyereket. Nyilván megemelek 30 kilót is akár,de nem tudom pl.buszra fel tudnám e rakni. Márpedig fogok egyedül a picivel tömeglözlekedéssel is járni. Szempont,hogy négykerekű legyen,nem kis városi babakocsit szeretnék,mert városon kívül lakunk ahol sok helyen nincsen megcsinalva normalisan az út.
Az Ocarro babakocsit néztem a mamas and papasban,masszívnak tűnik,de jobb lenne vmi könnyebb.
Te jó ég most látom az autokorrekt javítgatott.
Természetesen a négykerekű az egyértelmu,NAGY kereket szandekoztam irni.
Egyetértek, ennyiért bőven kapsz jobbat. Pl: a mamaspapas kocsik híresen s.ggnehezek, borzasztó tolni is őket, nem csak emelni.
Ha full funkciós kocsit akarsz, akkor pl ott a cybex balios s. Már 2 kg-val kevesebb és tényleg álom tolni rossz utakon is, annyira jó a rugózás. De a kisebb kerekű cybex kocsik is jóval többet tudnak, mint az azonos kerékméretű más márkák. Volt esernyőkocsink a márkától és simán boldogultam télen hóban, fagyban is vele.
En cafolnam, hogy a Mamas&Papas kocsik mind nehezek es sz*rok :)
Nekunk Sola 2 babakocsink van, es nagyon imadjuk! Nagyon konnyu a kocsi is es az iranyitasa is, a kerekei nagyok, atmennek mindenen, es osszecsukni, kinyitni is gyors, raadasul most meg akcios is a M&P-ban! En is az Occaroval szemeztem legeloszor, de nekem is neheznek bizonyult a 13,5 kilojaval, a Sola2 “csak” 10 kilo, de meglehetosen erezni a kulonbseget! Szep, egyszeru es idotallo babakocsi szerintem, mi szurkeben vettuk meg, imadom!:) Szerintem egy rapillantast mindenkeppen meger eloben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!