Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 2 vagy 3 babakocsi? Melyiket...

2 vagy 3 babakocsi? Melyiket valasszam?

Figyelt kérdés

Külföldön elunk ezert limitalt a valasztasi lehetosegunk mozeskosaras babakocsikkal.

[link]

Az első egy compact utazo babakocsi amihez a mozest is hozzá lehet csatolni

(Ez minden képpen kell mivel sokat utazunk vagy mert mindenhova kocsival megyunk)

[link]

Ez a babakocsi teljes meretu es a mozes is benne van az arban. Ezt kirandulos kocsinak gondoltam (az utak jo minoseguek de kirandulni nem tudom mennyire lenne jo)

[link]

Ez a 3 kereku babakocsi, a kerekei nem felfujhatoak de eleg nagyok es gumibol van szoval jobban birna a strapat.

Ti melyiket parositanatok az első linkelt babakocsihoz? A mozes Kosar csak a vistahoz jar, de kulon is meg lehet venni.

Az utviszony jo, ha setalunk akkor is aszfaltos teruleten megyunk de szeretunk kirandulni is.

2022. máj. 25. 20:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Minu+Ridge
2022. máj. 25. 20:17
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Az elsőt felejtsd el a kis kerekek miatt. Mindenben elfogsz akadni, ha csak nem plázázni veszed.

A másodikat választanám, ha nincs más.

3 kerekű futóval nincs tapasztalatom.

2022. máj. 25. 20:20
 3/19 anonim ***** válasza:
44%

Hat én szívem szerint egyiket sem.

Az első a kerekei miatt katasztrófa. Egy göcsórtösebb úton eltolni is esélytelen lesz kb.

A második. Ha nagyon muszáj lenne, ezt választanám egyedül. Mozes van hozzá (bár elképzelésem sincs, hogy mutatna egy ilyen kocsin) abban ellessz egy fél évig, utana pedig lehet a sportrészbe tenni.

A 3.meg szimplán nagyon csúnya. Nekünk is van 3 kerekűnk, de utálom, nem is hasznalom

2022. máj. 25. 20:38
 4/19 anonim ***** válasza:
35%

A másodikat venném. Kicsire csukható, így, utazáshoz sem rossz.

Az első nagyon gyengének tűnik, picik a kerekek. Csak tökéletes felületen működik.

A harmadik meg futáshoz jó, de ennyi.

2022. máj. 25. 20:50
 5/19 anonim ***** válasza:
55%

Nekünk olyasmi van mint a második. Nagyon szerettem, újszülött kortól 2 éves koráig használtuk. Én azt választanám.

Az elsőt tényleg ne, a kerekei mindenre alkalmatlanok. A harmadik meg valahogy fura. Súlyban is nehéznek tűnik.

2022. máj. 25. 21:40
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Miért lenne limitált? A limkelt oldalon egy csomó van. Bugaboo, Nuna, Cybex... mindhez van.
2022. máj. 25. 21:58
 7/19 anonim ***** válasza:
51%

A harmadik futó babakocsi. Nehezen fordul és sima városi sétához hosszú és nehéz.

Az első kerekei túl kicsik, sima felületen vagy otthon még oké, de egy átlag járdán emelgetheted a lyukakból.

A második vállalható egyedül a listából.

2022. máj. 25. 23:05
 8/19 anonim ***** válasza:
28%
Egyiket sem.
2022. máj. 26. 05:48
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Mennyien képtelenek itt a szövegértésre 🤦‍♀️

Ti felfogtátok, hogy az első opciót MINDENKÉPPEN meg fogja venni a kérdező? Emellé kérdezi hogy 2 vagy 3 opció legyen, főleg KIRÁNDULÁSOKHOZ. Egyedül elsőnek sikerült megugornia ezt a kihívást, a többi válasz teljes mértékben haszontalan.

Kiránduláshoz én is a 2.-t választanám, amennyiben gyakran mentek, az tuti elmegy minden terepen. Ha csak 1-1 alkalommal és akkor sem hegyet mászni (ahhoz meg amúgy inkább egy hordozót), akkor a méltán hatalmas népszerűségnek örvendő Vistát venném, és az később testvérbabakocsiként is funkcionál ha esetleg terveztek kistesót a közeljövőben.

2022. máj. 26. 06:57
 10/19 anonim ***** válasza:
60%

9!

Szeretnéd, hogy valami díjra jelöljünk?!

Vagy megsimogassuk a buksidat?!

Jar a keksz nyugi 😉🤦‍♀️

2022. máj. 26. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!