Tényleg nőies vonás gyereket hordozni? Probléma, ha az apa is magára köti a kicsit?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 20:59
11/18 anonim válasza:
rákaifilip egy hülye, nem ér meg egy kérdést a dolog.
12/18 anonim válasza:
Őő, a férjem szintén szakállas, tetovált és nem szégyellte soha hordozni a tetőtől talpig rózsaszínbe öltöztetett kislányunkat. Szerintem az a pasi aki ilyenektől teszi függővé a saját férfiasságát, annak valójában magával van problémája nem ezekkel a tevékenységekkel. Egy kiegyensúlyozott, magával rendben lévő férfi nem vekeng ilyeneken, szerintem.
13/18 anonim válasza:
Nekem bevallom kicsit fura ha kendoben visz egy férfi egy kisbabát...
De már nagyobb korában tura-hordozoban menőnek és praktikusnak találom.
Egyébként a férjem nagyon gondoskodó apa, sokat szeretgeti a gyerekeket, szóval nem azért mondom mert ilyen principium-hivo vagyok, csak nekem a kendoben hordozas olyan mint a szoknya hordas kicsit.
14/18 anonim válasza:
Rákay Philip ezt a gender elmélet rossz értelmezése miatt mondta. A gender a társadalmi nemekkel foglalkozik, miért ne hordozhatná egy férfi a kicsinyét kendőben, ha úgy akarja. Attól még nem lesz nő.
15/18 anonim válasza:
csak nekem a kendoben hordozas olyan mint a szoknya hordas kicsit.
Neked is van baj a toronyban.
16/18 anonim válasza:
15 miért is? Mert nem találom férfiasnak, neked meg más a véleményed? Szerintem elég természetes dolog, hogy nem gondolkozunk egyformán ;)
17/18 kriszpo válasza:
Amikor a gyermekeink kicsik voltak, akkor rengetegszer cipeltem őket kendőben meg kenguruban is. Magyarországon és külföldön is.
Szóval: NEM nőies.
Nem is értem, hogy ilyen kérdés hogy merülhet fel!
A többi embernek meg semmi köze hozzá, ha esetleg attól tartasz, hogy megszólnak érte.
18/18 anonim válasza:
Nem találom nőiesnek, igazából teljesen ellágyul a lelkem, amikor a férjemen alszik a babánk a kendőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!