Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen kényelmes( baba részére...

Milyen kényelmes( baba részére) hordozót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

3 hónapos lánynak?

Próbáltunk egyet de úgy tűnik nemszereti a lábait széttrakni benne.

Ettől nagyon sír, aztán kivettük belőle.

Köszi szépen a tanácsokat!

jan. 4. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Segítene, hogy milyen volt, ami nem jött be. Nem muszáj semelyik hordozóban széttennie a lábát. Ha nem akarja széttenni, akkor ne tegye. :D Vagy ha szétteszi, pedig nem akarja, azon másik hordozó sem fog segíteni. Vagy van a lábai közt ilyen megemelt rész, ami miatt nem tudja középre tenni? Ha igen, akkor vegyetek olyat, amiben nincs középen olyan rész. De az is lehet, hogy csak magát a hordozót nem szereti, mert azt akarja, hogy cipelgessétek a kis pelenkás popsiját. Ahogy a legtöbb baba. Ezt távolról igazán nem lehet megmondani. Nincs olyan hordozó, ami minden babának bejön.
jan. 4. 12:47
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha nem teszi szétt a lábát akkor hova twgye a lábait?

Bocsi a hülye kérdésért

jan. 4. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt egy kis félreértés van.

A leírásból én úgy gondolom, hogy a kérdező a hordozó kendőről vagy csatos hordozóról beszél, az első válaszoló pedig az autós hordozóról.

Kérdező, esetleg a karikás kendőt lehet megpróbálni, ott nem kell az anyagot a lába között elhúzni, de ott is szét kell tenni a lábát. Minden jó fajta hordozónál a baba lába M betűt kell, hogy leírjon, tartani kell térdhajlattól térdhajlatig, hogy a csípője megfelelően meg legyen támasztva. Esetleg kereshetsz hordozási tanácsadót, ott több féle “eszközt” ki lehet próbálni, de az is lehet hogy a babád csak egyszerűen nem szereti.

jan. 4. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy hordozási tanácsadót. Ő tud nektek megfelelő eszközt ajánlani.
jan. 4. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Menj el egy klubba. Mi felprobaltunk vagy 5 kulonbozo eszkozt, mire talaltam egy jot.

De amugy ha sir a baba a hordozoban, nem feltetlenul kell 1 perc utan megijedni es kivenni. Nalam pl mindig sirt, mert utalta azt a folyamatot amig beletettem, de aztan amint elkezdtem setalni, befejezte es mar jol volt. Vagy volt hogy nehezen akart nagyon aludni akkor magamra kotottem es porszivoztam kozben. Az bevalt :D

Szoval lehet probalkozni ilyenekkel is.

jan. 4. 14:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez ami van mad.. nemtudom milyen nevű most
jan. 4. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Könnyebb lenne segíteni, ha értelmesen leírnád…
jan. 4. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg manduca hordozótok van? Annak hasonlít a neve.
jan. 4. 20:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen az
jan. 4. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
A gywrek ortopédiai szempontból rendben van?
jan. 5. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!