Milyen kényelmes( baba részére) hordozót ajánlanátok?
3 hónapos lánynak?
Próbáltunk egyet de úgy tűnik nemszereti a lábait széttrakni benne.
Ettől nagyon sír, aztán kivettük belőle.
Köszi szépen a tanácsokat!
Ha nem teszi szétt a lábát akkor hova twgye a lábait?
Bocsi a hülye kérdésért
Szerintem itt egy kis félreértés van.
A leírásból én úgy gondolom, hogy a kérdező a hordozó kendőről vagy csatos hordozóról beszél, az első válaszoló pedig az autós hordozóról.
Kérdező, esetleg a karikás kendőt lehet megpróbálni, ott nem kell az anyagot a lába között elhúzni, de ott is szét kell tenni a lábát. Minden jó fajta hordozónál a baba lába M betűt kell, hogy leírjon, tartani kell térdhajlattól térdhajlatig, hogy a csípője megfelelően meg legyen támasztva. Esetleg kereshetsz hordozási tanácsadót, ott több féle “eszközt” ki lehet próbálni, de az is lehet hogy a babád csak egyszerűen nem szereti.
Menj el egy klubba. Mi felprobaltunk vagy 5 kulonbozo eszkozt, mire talaltam egy jot.
De amugy ha sir a baba a hordozoban, nem feltetlenul kell 1 perc utan megijedni es kivenni. Nalam pl mindig sirt, mert utalta azt a folyamatot amig beletettem, de aztan amint elkezdtem setalni, befejezte es mar jol volt. Vagy volt hogy nehezen akart nagyon aludni akkor magamra kotottem es porszivoztam kozben. Az bevalt :D
Szoval lehet probalkozni ilyenekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!