Tudnátok nekem olyan sport babakocsit ajánlani, amiben a baba tud hason aludni kényelmesen?
A babám kizárólag hason alszik, hason szeret babakocsizni, ha nem alszik, akkor a kupolán kinyitom neki az “ablakot” és kukucskál, imádja :D
Van egy Cybex Mios sport babakocsink, szuper könnyű, tök designos, de az én babám max addig élvezi, amíg nem álmos, utána feszeng, nyűgös lesz.
Nálunk azért fontos az alvás lehetősége a babakocsiban, mert így tudom megoldani a legkönnyebben az altatást napközben, hozzáteszem bazi nehezen elalvó babám van, cicin csak este alszik el.
Na de babakocsival 5 perc és alszik hason, majd betolom és a levegőn védett részen szundizik 2 órát is . Közben persze rálátok folyamatosan, nagy üvegablakunk van, felügyelet alatt van.
Szóval ezért lenne fontos egy oylan babakocsi, ahol hasonlóan kényelmesen tud hason aludni, mint a mózesben. Mivel 7 hónapos, nem sokára kinövi…
De hogy gondolod?
Hason nem lehet bekötni a gyereket és nincs olyan sport, ami biztonságos lenne bekötés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!