ABC Design Cobra érdekel, milyen mély a sport ülőrésze? Kényelmesen elfér rajta a baba? Nem csúszik nagyon előre benne, nem rövid?
Kedves kérdező! Ne haragudj, de megkérdeztem hogy miért baj hogy fekete a mamakiddiesed illetve csak azért nem szereted mert nehéz dönteni?
Melyik fajtád van?
Köszönöm ha válaszolsz:)
5ösnek
Szia!
Nekem ez van, a hintaláb nélkül:
Igazság szerint nem baj, mert jól lehet hozzá öltöztetni a babát és nem is koszolódik, csak nekem mindenem színes ,így szokatlan és "énidegen". Egyébként nagyon jó kocsi és könnyű is. Elég hosszú kálváriát jártam már be a babakocsikkal és jó lenne mára tökéletes. Nekem először egy ugyan ilyen kocsi volt, csak gyönyörű piros. A bolttal egy hónapja megalkudtam - nagyon jó fejek voltak - , hogy az enyémet becseréljük + ráfizettünk- egy babybird-re. De az nagyon nem jött be, az utcára se voltam hajlandó vele kimenni. Nehéz volt (5 kg - val nehezebb, mint ami most van és ami volt) és ami nekem nagyon nem jött be, hogy a mózes és a sport egy és nem lehet a biztonsági övét kivenni, vagyis nem jöttem rá hogyan és az ott volt a mózesben mindig. De szerintem én vagyok a világon az egyetlen, akinek ez a 2az1ben nem jön be. Így másnap szóltam, hogy csináljuk vissza, de addigra az enyémet eladták és így lett helyette a fekete, mert ezt ajánlották fel. Szóval igazából a vége egy keserédes megoldás lett. A feketéről még annyit, hogy a környezetemben sok fekete babakocsi van és mindenki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!