Melyik a jobb? Ha zárt tároló van a babakocsin, vagy ha nyitott, hálós?
Elég sok babakocsit megnéztük már. A zártak általában kisebbnek tűnnek és nehezen "megközelíthetőnek", míg a nyitottnál inkább az időjárás viszontagságaitól félek, ha esetleg utolér minket egy eső, vagy valami.
Nektek milyen van, szeretitek?
Megmondom őszintén nekem a Maxi Cosi kocsik csalódást jelentettek élőben.
A Cybex árától kishíján lefordultam a lábamról, bár lehet csak a drágábbak voltak kirakva a boltban, nem is néztem utána, elfordítottam a fejem. :D
Az ABC-vel ki lennénk békülve, de annak is 200+ ezer forint önmagában a 2in1-e. A 3in1 hordozójának nincs ADAC tesztje. Egy 2018-9-est találtam, akkor nem szerepelt túl jól (de ez az én kattanásom).
Joie-t még nem láttam élőben, így arról nem tudok véleményt alkotni sajnos.
Bár centire kb. ugyanaz, a valóságban a Kunert nekem túl nagy debella és nincs adaptere, ezen felül a legtöbb modellje kotyog, a Bebetto még vállalható, nekem érzésre stabil, ezért kezdünk efelé hajlani. Több lengyelt nem néztünk. Egyébként perverzióm, hogy egy kicsit megrángatom oldalra és fel-le is a babakocsikat, amiket nézegetünk, ha kotyog, zörög, nyekereg, akkor vissza is tolom a helyére. A Maxi cosi nekem vállalhatatlanul kotyogós volt, nem is értem... A Römer 3in1 kocsija szerelem, úgyhogy az még versenyben van.
Összességében nem szeretnénk kocsira 250 ezer forintnál többet költeni, tök mindegy, hogy az neves 3in1 babakocsi nekünk megfelelő hordozóval, vagy "noname", de vállalható olcsó 2in1 babakocsi + nekünk megfelelő hordozó összetételben jön ki.
Esetleg nézzetek körül outletben ahol teljesen új, sokszor címkés babakocsikat árulnak tökéletes állapotban vagy aprócska szállításból fakadó szépséghibával, személyesen is el lehet látogatni hozzájuk pl:
Én is majdnem itt vettem babakocsit, de aztán a felét nem találták meg a raktárukban, így letettem róla 😂
Egyébként teljesen korrekt helynek tűnik. A bundazsákot végül tőlük vásároltam.
Bebettot ne. Nekem flavio pro van, utalom mint a cart. 😂
Otromba, nehéz mint a dög, nehéz összecsukni, nehéz levenni a mózest, még nehezebb rárakni a hordozót és a műanyag részek nem túl minőségik. Nehéz tolni, nyikorog, azt várom mikor esik ki az első kerék olyan hangja van.
Megtologattuk a boltban, ki is próbáltuk az összecsukást, kinyitása, a mózes és hordozó rárakást, de más terhesen mint amikor benne van már a gyerek.
600€-ért vettük, ennyiért többet vártam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!