Melyik babakocsit érdemesebb megvenni?
Akkor ez is gagyi lehet, gondolom?
Akkor milyen babakocsit érdemesebb venni sportból, ami azért nem 300 ezer Ft? 70 körül vannak jók? Vagy 50?olvastam, hogy a Hauck pl az is gagyi.
Jelenleg egy 2:1 Baby Merc babakocsink van, azon kívül, hogy dögnehéz más bajom nincs vele. Ez sem csúcskategória!
Ne az ára alapján szelektálj, mert drága is lehet szar.
Először írd össze a szempontokat, milyen idős gyerekkel meddig akarod használni (a legtöbb fenti max. 1,5 évessel kényelmes), milyen terepen, mennyivel legyen könnyebb.
Az is jó megközelítés, ha összeírod, hogy mit nem szeretsz a mostaniban (pl: kicsi kupola, rövid öv, nehezen takarítható huzat...).
Nem használtam az övet ebben a babakocsiban még, szóval arról nem tudok nyilatkozni :D
Mózes részt használtuk még csak. 5 hónapos a fiam. Kisebb - nagyobb sétához használnánk, tömegközlekedésnél a jelenlegi babakocsi dögnehéz, szóval ami max 8 kg olyan kellene, a kupolája a jelenlegi babakocsinak kicsi, szóval amit jobban le lehet hajtani az előnyösebb lenne. A babakocsi kerekeihez nem igazán értek, dupla kerekűnél azt olvastam, hogy hamar elkopik?! Most bolygósíthatók a kerekei a babakocsinknak, azt szeretem. 2 éves korig szeretném kb használni a babakocsit. Vagy ameddig ő igényli, ha ő tovább, akkor tovább. (de ugye gondolom függ a babakocsitól is).
Előny lenne olyan babakocsi is, amihez jár lábzsák /esővédő. A jelenlegihez is van, szúnyogháló is. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Jól mosható legyen, az is fontos.
Nézegettem, de én nem nagyon találtam olyat, aminek a tolókarja állítható esetleg?!
Ami átfordítható tolókarral van, az irányíthatatlan, nem?!
Legalábbis jelenleg olyan van, ha megfordítom a tolókart nagyon rossz, nehéz irányítani. Többi babakocsinál is így van vagy csak ami nekünk van az ilyen rossz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!