Mi az apa dolga a gyermeknevelésben?
Figyelt kérdés
Mennyit kéne vele lenni? Át kéne venni valamit a babadolgok közül? (altatás, etetés, játék, fürdetés) Mennyit mesél, áradozik ismerősnek, rokonnak a babáról?2010. júl. 9. 16:24
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó, nagyon sajnállak, de akkor egy cipőben járunk!
Ha mondom a pelenkázást vagy a cumisüvegeztetést talán megcsinálja, a kanalas etetésnél csal leszól, miért olyan kanálla stb. Mit adok rá, (persze meleg van ha 40 fokban dolgozik, de más a hőmérséklet az hűvös lakásban fekve....vetkőztessem le..(kicsi napozó volt rajta, meg mini zokni) este is kinyitja az ajtót éjszaka, a gyereknek meg csak a pocijka van betakarva, aztán este azért hűvös levegő jön be...ne is folytassam...és olyan stílusban oktat ki, mintha a seggéből húzott volna elő...ma reggel elment horgászni, ha hazajön alszik....alig van a gyerekével s nem is érdekli, bőven elég neki ennyi is...ez normális?
2010. júl. 10. 11:21
12/12 anonim válasza:
kedves kérdezö én ugyanabbana a helyzetben vagyok .nem tudom rávenni a páromat hogy eltöltsön vele egy délutánt vagy akár közös program nállunk mág annyi sincs hogy pelus csere..-ha rájöttél hogy lehet változtatni szolj:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!