Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a jo korkulonbseg?

Mi a jo korkulonbseg?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2 eves lesz augusztusban, jovore szeretnek szulni vagy max utanna egy evvel ,melyik a jobb? ha 3 eves lesz vagy ha 4 ha szuletik a kisteso?
2010. júl. 8. 22:42
 1/4 anonim válasza:
2-4 év az ideális... és szerintem ez reális is.
2010. júl. 8. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a 4 évre szavazok. Akkor már megszokja, hogy oviba van, nem kell annyit cipelni, könnyebben elfogadja a kistestvért és még segíthet is, amit élvezni szoktak.
2010. júl. 9. 06:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 1,5 és 2 év van,szándékosan ilyen kicsi.Nekem jó volt,mert így egyben letudtam a nehezét.Én nem szerettem volna,ha kis szusszanás után jön újra egy baba,mire már "elszoktam" tőle.:))
2010. júl. 9. 06:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is inkább a 4-re szavaznék a kettő közül. A sógornőméknél 3 év van, de a nagyobb nagyon rosszul viseli, hogy neki oviba kell mennie, akkor amikor az anyja otthon van a kicsivel. Igaz, ha 4 év a korkülömbség, akkor is oviba megy, de addigra már megszokja és nem akkor kell elkezdenie, amikor megérkezik a családba a kicsi. Szegény így eléggé mellőzve érzi magát és nem érti mért "cserélték le". Szinte szó szerint ezekkel a szavakkal mondta.
2010. júl. 9. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!