Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Erdemes testverbabakocsit...

Erdemes testverbabakocsit vennem? 2,5 ev lesz a korkulonbseg.

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 13:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mi vettünk de ikerkocsit.nálunk 20 honap a különbség.nekem nem tetszenek a testvérkocsik.ők tök jol elvoltak benne.
2010. jún. 1. 13:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
te tudod, h mennyire szeret kocsizni, de szerintem neki már felesleges. max. testvérfellépő. de 2,5 évesen inkább már motorozik, triciklizik 1 picúr.
2010. jún. 1. 13:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges, 2 és fél évesen már sok gyerek nem is ül egyáltalán babakocsiba. Szerintem vegyél egy testvérfellépőt a meglévő kocsihoz, így a nagyobb is tud pihenni, ha úgy jön ki.
2010. jún. 1. 13:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A 20 hónap csak egy kicsivel több, mint másfél év.

Nálunk 30 hónap van az 1. és a 2., valamint 32 hónap a 2. és a 3. gyerkőc között. Nem volt testvérkocsink és nem is volt rá szükségünk. Testvérfellépő bizony néha jól jött volna, de anélkül is elvoltunk. 2 éves koruktól csak nagyon ritkán voltak babakocsiban a gyerkőcök.

2010. jún. 1. 13:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább testvérfellépőt!Nálunk bejött:)

3 gyerekes

2010. jún. 1. 13:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felesleges. Egy ismerős vett, 2 év korkülönbséggel, néhány hónapig használta csak. A nagyobb akart megint babakocsizni, mikor látta a kisebbet benne. Aztán persze megunta, azóta sem használják.
2010. jún. 1. 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 27 hónap lesz a két gyerkőc között, én a teszveszen vettem testvérfellépőt, így jóval olcsóbb volt, mint a boltban. Én babakocsit már nem vennék.
2010. jún. 1. 13:31
 8/14 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy csak sportbabakocsink van,amibe ujszulottet nem rakhatok.Tehat babakocsit mindenfelekeppen vennem kell.

Akkor lehet erdemesebb egy sima babakocsit venni testverfellepovel?Valamit muszaj mert a bolt oda-vissza tobb mint 1 km-re van tolunk,masrol nem is beszelve.

2010. jún. 1. 13:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Így ahogy mondod:babakocsi+fellépő
2010. jún. 1. 13:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább fellépő. Mondjuk nálunk 2 év a korkülönbség, és azt se használtunk soha, pedig rengeteget megyünk. De ez biztos gyerekfüggő gondolom.

A fellépőhöz annyit javasolnék, hogy mivel úgyis kell venned babakocsit is, árulnak olyat, amin gyárilag van testvérfellépő (peg perego, bby, chicco pl) Ezeket kényelmesebb tolni, a csatlakoztathatóról sok anyuka panaszkodott az ismeretségi körömben, hogy nehéz vele kanyarodni, meg járdára le/feltolni :)

2010. jún. 1. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!