Erdemes testverbabakocsit vennem? 2,5 ev lesz a korkulonbseg.
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 13:09
11/14 anonim válasza:
Nálunk 16 hónap a korkülönbség,volt tesókocsink de mi is csak 5 hónapot használtuk.A nagy nem igényelte.Viszont mi is olyan babakocsit vettünk amihez már gyárilag is van fellépő(chicco) és szerintem sokkal esztétikusabb,praktikusabb és kevesebb helyet is foglal,mint egy babakocsi+testvérfellépő.Szerintem nektek nem kéne,de persze ez is gyerekfüggő!
12/14 anonim válasza:
Gondolj arra is, hogy a kicsidnek nagy lesz a mozgásigénye. 2 éves kor után menne már, le se lehet állítani. Majd meglátod, csak úgy fut utánad. Vagyahogy előttem írták, motorozik, triciklizik. Minek belegyömöszölni szegényt egy babakocsiba???
13/14 A kérdező kommentje:
Az en kisfiam nagyon szeret babakocsizni.
2010. jún. 1. 15:32
14/14 A kérdező kommentje:
Motorozik,csak nem arra amerre kellene.Kulvarosban lakunk gyakran jarunk busszal,bevasarlas stb.nem fogom meg a kismotort is cipelni.
Mindenkinek koszonom a valaszt.
2010. jún. 1. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!