Mennyi korkulonbseg a jo babak kozott?
Figyelt kérdés
3eves a fiam,sokat gondolok,hogy jo s lenne neki testverke,.Bar meg nem tudom lenne e ra erom;-)gondoltam meg egy 2-3ev mulva eleg lenne.Akkor mar 6eves lessz,ertelmessebb lesszz,ugyahogy magaval is eltorodik.De most meg ugy erzem nagyon kellek neki.Nem tudom mt csinaljak,mi lenne neki jobb.2gyerekes anyukak vagy tobb is,mennyi a korkulombseg nalatok?Mit tapasztaltatok?2011. aug. 14. 11:08
1/3 anonim válasza:
Kinek mennyi.:))Nálunk kis korkülönbség van-1,5 év és 2 év-,mert egyben akartam letudni a kezdeti nehézségeket,el sem tudtam képzelni,h pont mikor szusszanhatnék a nagyobbtól,újrakezdjem egy kicsivel.Nálunk bevált,az eleje nehezebb,viszont hamarabb lefoglalják egymást.
Ha pont akkor születik kistesó amikor a nagy iskolába megy,lehet,h te is jobban örülnél,ha több időd lenne vele foglalkozni,tanulni.És minél nagyobb a különbség,annál kevésbé tudnak együtt játszani-persze a nagy játszik a kicsivel,de az nem olyan,mint amikor két,korban nagyon közeli gyerek játszik.
Szóval én a kis korkülönbségre szavazok.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen azert is neha anyukanak a gyerekre jobban kell gondoli mint magunkra.En nekem jobb lenne kesobb,de ha a fiamra gondolok hamarabb megha azt is mondja nem kell teso,de egy idovel megszeretne.Csak mivel a vilag masik vegen elek,es magam nevelem,ferjem allandoan dolgozik.Egy evente jarok haza es ket gyerekkel mar nehez lenne az ut.De viszont ha mar 5-6eves lessz az elso konnyebb lessz tan az ut a babaval egyutt.hat nem tudom,nagy dilemaam ez most.;-)
2011. aug. 14. 12:40
3/3 anonim válasza:
Ne gondolkodj, hogy legyen-e baba!! Legyen hát!! Úgy szép az élet!! Én nem is tudom mi lenne velem a testvérem nélkül! Segítünk egymásnak házi feladatban, szerelmi ügyekben, játszunk egymással,pedig ő már 15 éves, megvédjük egymást, nem tudunk egymás nélkül élni! Legyen baba, 1-5 évig jó szerintem a korkülönbség, de bele-belefér még a 6 is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!