Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nehez 2 picivel, ha koztuk a...

Nehez 2 picivel, ha koztuk a korkulonbseg 15 honap?

Figyelt kérdés
7 honapos a Dragasagom es kiderult, hogy 4 hetes terhes vagyok! Nagyon orulok, es pozitivan es optimistan allok a 2 Picihez. Van tapasztalatotok, hogy milyen ket ilyen csoppseggel egyszerre?
2008. nov. 30. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Juuuujjj!!! GRATULÁLOK!!! ÉN is pontosan ugyanígy jártam, és ne tudd meg, hogy az elején mit éltem át! Most már nyoma sincs a rossz érzéseknek. Nyolc és fél hónapos a kisfiam, és én 15 hetes kismama vagyok. Szoptatás alatt estem teherbe... Nem is tudtam róla, csak émelyegtem, meg a szokásos tünetek... 2 terhességi gyorstesztet is csináltam, mindkettő negatív lett, majd elmentem a nőgyógyászhoz, és elmondtam, hogy már annyira stresszelek attól, hogy terhes vagyok-e, hogy már reggelente hányok. A doki mosolygott, majd elővette az ultrahangos készüléket, és megvizsgált. Közölte, hogy 7 hetes terhes vagyok. Én sokkot kaptam, lemeredtem, persze szerettünk volna a férjemmel második babát, de még nem ilyen hamar, ráadásul váratlanul anyagi nehézségeink is támadtak. De az abortusz szóba sem jött. Most már nagyon boldog vagyok Iszonyú nehéz lesz az elején, mert az egyik pici, a másik kicsi, a szülés környéke sem lesz könnyű. Ilyenkor elengedhetetlen a sok segítség a férj és a nagyszülők részéről Előfordulhat, hogy nincs erre lehetőség, akkor jönnek a jó barátnők, testvérek, legvégső esetben az anyaotthon. Lehet, hogy ez utóbbi szörnyen hangzik, de ezt egyedül lehetetlen végigcsinálni, akkor már inkább egy olyan környezetben, ahol szakemberek segíthetnek. Persze csak átmenetileg.

Vagy egy megbízhetó bébiszitter...

Próbálj meg minél többet pihenni, ha alszik a pici, Te is aludj napközben is!!! A házimunka megvár. Néhány főzést kiválthatsz kejerendeléssel (olcsón), vagy valamelyik nagyi segítségével. Szinte lehetetlen betartani, de a terhesség vége felé már muszáj lesz, NE cipeld sokat a picit. A tömegközlekedés is nehéz lesz 2 babával, jól jön az elején az autó. Az én 8 hós gyermekem már több mint 10 kiló, néha majd megszakadok...

Kitartást és sok erőt kívánok!!!

2008. nov. 30. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz! De számtalan előnye van!!! Gratulálok! Kell egy segítő férj is, vagy nagyszülő, mert egyedül tényleg nem lehet!!!
2008. nov. 30. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
dejónekeeeeeeed!!! Gratula!!!!! Ja, persze nehéz lesz, de csak az első 3 év - az hamar eltelik, meglátod, nem lesz időd elfáradni :) a többi már nagyon könnyű :) Gratulálok mégegyszer!!!
2008. nov. 30. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi lanyok a biztatast! A segitokesz, jo ferjjel nincs gond, csak azzal, hogy kulfoldon elunk tavol a csaladtol! Nem baj, majd megoldjuk! Lehet,hogy hazakoltozunk egyebkent is! Mi is terveztuk a 2. Piciket, de nem ilyen hamar, de az az igazsag, hogy eloszor egy kicsit sokk volt, amikor meglattam a terhessegi tesztet, hogy pozitiv, de utana amint kozoltem a Ferjemmel az uj hirt es o meg a mennyekben volt a boldogsagtol, igy mar en is megnyugodtam! Azota meg ugyanugy, mint az 1. terhessegem idejen, most is a tenyeren hordoz, nagyon sokat segit.

Meg 1x is koszi Mindegyikotoknek!!!

Az 1. valaszolonak: irj am a fejlemenyekrol, hogy nalatok hogy alakulnak a dolgok! :)

2008. dec. 1. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!